Vietnam med Phu Quoc

Hvornår:
28. februar 2020 kl. 15:35 – 14. marts 2020 kl. 6:20
2020-02-28T15:35:00+01:00
2020-03-14T06:20:00+01:00
Hvor:
Sydvietnam og Phu Quoc
Pris:
15.990 og 19.990
Kontakt:
Britta Sandager
Vietnam med Phu Quoc @ Sydvietnam og Phu Quoc

Singlerejse til Vietnam den 28/2 – 14/3 2020

Oplev Saigon, Mekongdeltaet og den paradisiske ø, Phu Quoc

Vi er 16 deltager – send hurtigt din tilmelding, så du også kan opleve denne skønne rejse.

Rundrejsen byder på oplevelser i Vietnams største by, Saigon. Glæd jer til byrundtur med China Town, det smukke kinesiske Thien Hiue tempel, Genforeningspaladset og Krigsmuseet. I bor meget centralt i distrikt 1 med nem adgang til bymidten. Rejsen byder også på heldagsudflugt til de berømte Cu Chi tunneller hvor man på nærmeste hold kan se hvordan man levede i underjordiske gange under Vietnam-krigen.

For dagene i Saigon har vi inkluderet et aftenarrangement på lækker og historiske roof-top restaurant med udsigt over Saigon.

Efter oplevelser i Saigon forlader I storbyen og begiver jer sydpå til Mekongdeltaet. Området er kendt for sin risproduktion og megen landbrug. Området er meget frodigt og der er et utal af bifloder fra den mægtige Mekongflod. Glæd jer til sejlture, lokal besøg, frugtfarme og landelige omgivelser. I bor i regionens største by, Can Tho. Mekongdeltaet byder også på Cai Rang flydende marked der er et mekka af bådhandlende der mødes på floden ved Can Tho.

Efter rundrejsedagene flyver I fra Can Tho til øen Phu Quoc. Glæd jer til en af de smukkeste øer i Sydøstasien. Øen er relativ stor, men masseturismen har endnu ikke helt fundet vej hertil. Kridhvide strande, gode udflugtsmuligheder og en skøn lokal befolkning.

Pris i delt dobbeltværelse 15.990 kr.

Pris i enkeltværelse 19.990 kr.

Prisen inkluderer:

 • Qatar København-Saigon t/r
 • Indenrigsfly: Can Tho-Phu Quoc og Phu Quoc-Saigon
 • Al transport i Vietnam
 • 5 nætters Rundrejse som beskrevet med engelsktalende lokalguide
 • 7 nætter på Mercury Resort, Phu Quoc i Superior Villa
 • 1 nat Park View Hotel i ROH værelse ifm med hjemrejse
 • 3 x Dinner
 • 4 x Frokost
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Konkursdækning
 • Alle Skatter og Afgifter
 • Ansvarsrisikogebyr
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Medrejsende er Britta Sandager

Prisen inkluderer ikke.

 • Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring (gult og blåt sygesikringskort dækker ikke på rejsen)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn 250 kr.)
 • Tilslutningsfly fra Provinsen fra 1.200 kr.
 • Ørundtur på Phu Quoc 250 kr. (skal bestilles hjemmefra)
 • Mercury Phu Quoc: Upgrade til Deluxe Villa på Phu Quoc 460 kr. pr. person
 • Hvis flertallet ønsker det, en dansk guide på 5 dages rundrejsen til 550 kr. pr. pers. v/min.20 pers.
 • Tillæg for eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Anvendte hoteller:

3 nætter Huong Sen Hotel Saigon i premium deluxe værelser Ligger super centralt (distrikt 1).
Nem gåafstand til bymidten og floden.
http://www.huongsenhotel.com.vn/?cmblang=en

2 nætter Ninh Kieu Riverside Can Tho (Mekongdelta) i Superior værelse
Can Tho er den største by i deltaet. Ikke nogen turistby.
https://ninhkieuhotel.vn/index.php/en/

7 nætter Mercury Phu Quoc. 4-stjernet. Relativ nyt hotel i Superior Villa
http://www.mercuryphuquoc.vn/Accommodation/Superior-Villas/
Kan opgraderes for 460 kr. pr. person til Deluxe Villa.

1 nat Park View Hotel i ROH værelse (Room of the House)  ifm. med hjemrejsen http://www.parkviewsaigonhotel.com/en

Bindende tilmelding
til Britta Sandager
Husk at skrive dine tilvalg – udflugt, provinstilslutning m.v.

Teknisk Rejsearrangør
Asien Travel ApS, Rejsegarantifonden nr. 2249.
Betaling afregnes via netbank direkte til Asien Travel som fremsender rejsebevis via mail.
Første rate kr. 7.000 betales 8 dage efter modtagelse af rejsebevis. Restbeløbet betales den 1. december.

Provinstilslutning
Hvis der ønskes provinstilslutning, skal dette oplyses ved bestillingen af rejsen. Prisen er fra 1200,- for en retur. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Forbehold og ændringer
Der tages forbehold for ændringer i programmet. Asien Travel tilstræber altid at afvikle programmet sådansom det er foreskrevet i det anførte program, men det kan af hensyn til lokale omstændigheder; seværdighedernes åbningstider og andre praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i anden rækkefølge end den planlagte.

Asien Travel gør opmærksom på, at rejsen er underlagt lokale forhold, hvor både naturkræfter og levevis er anderledes end i Danmark. Det betyder at force majeure situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der undtagelsesvist vil medføre ændringer i programplanen. Vejrforhold, vejforhold problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen samt forsinkede flyafgange kan medføre ændringer i rejsen, og at programpunkter risikerer at udgå.

Rejsen er underlagt Asien Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forventes at være bekendt med.

Specielle ønsker om bord på flyet
Asien Travel modtager naturligvis gerne ønsker om f.eks placering om bord på flyet. Disse ønsker lader vi gå videre til flyselskabet, men vi kan af gode grunde ikke garantere, at ønskerne opfyldes, da flyselskabet er beslutningstager vedrørende den endelige placering. Ønsker manspecialforplejning om bord på flyet, eksempelvis diabetikermad, skal det bestilles senest 3 uger inden afrejse. I visse tilfælde kan flyselskabet kræve betaling for specialforplejning

Drikkepenge
I Danmark er vi ikke vant til kotumen med drikkepenge, på samme måde som man er det i f.eks. flere steder i Asien. Flere steder i Asien er drikkepengesystemet mere organiseret, og der kan være en formodning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rundrejsen modtager en vis sum drikkepenge. Rejsens pris inkluderer ikke personlige drikkepenge, i det dette er et individuelt anliggende, og noget som bør gives efter fortjeneste. Asien Travel giver løn til chauffører og lokalguider m.v., men flere steder er lønnen i servicebranchen afstemt efter, at man modtager drikkepenge. Vi  bør dog understrege, at drikkepenge naturligvis er individuelle og frivillige.

Facebook
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.
Billeder og opslag kan ses på Facebook under  Sol Rejser for Singler eller her på hjemmesiden Galleri

Dagsprogram

 28 februar: Dag 1 – Afrejse
Afrejse fra København med Qatar kl. 15.35
Mellemlanding i Doha med cirka 2,5 times ventetid

29 februar: Dag 2 – Saigon
Ankomst til Saigons lufthavn kl. 13.30 (HCMC), Vietnam. Efter ankomstformaliteterne møder I chaufføren den engelsktalende lokalguide. Som hjertet og sjælen af Sydvietnam, er Ho Chi Minh City en travl, dynamisk og flittig by. Det er ikke kun landets største by, men også den økonomiske hovedstad og Vietnams trendsætter. I bor på hotel centralt beliggende i distrikt 1 (centrum) og der er dermed nem adgang til bycentrum hvor I blandt andet kan se flere historiske franske kolonitidsbygninger. Det er også her hvor I finder store åbne områder/parker. Et oplagt sted for en gåtur.

Om aftenen byder vi på Velkomstmiddag
Overnatning Saigon

1 marts: Dag 3 – Byrundtur Saigon
På denne dag oplever I flere af byens store seværdigheder og distrikter.

Morgen: I starter dagen med at udforske den fantastiske atmosfære omkring den livlige China Town. Mærk rytmen af de travleste og mest farverige scener af Binh Tay Marked (stort indendørs kinesisk marked) og Thien Hau Tempel, som efter vores mening er et af de smukkeste templer i byen. I besøger bagefter det interessante og informative Krigs Museum. Frokosten indtager I på samme restaurant som hvor Bill Clinton i sin tid spiste. I nyder landet nationalret, nudelsuppe.

Eftermiddag: I besøger Genforeningspaladset som var bopæl for Sydvietnams Præsident indtil Krigens afslutning i april 1975. Fortsæt med at se nogle imponerende franske koloniale bygninger inklusiv Notre Dame Katedral og det Gamle Central Postkontor. I besøger også det pulserende Ben Thanh Marked. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Måltider: Morgenmad/Frokost
Overnatning Saigon

2 marts:  Dag 4 – Cu Chi Tunnellerne og Cao Dai
På denne dagstur oplever I en blanding af kultur og historie. I forlader Ho Chi Minh for en dag og oplever nogle af de nærliggende attraktioner. Først besøg er ved Cao Dai Templet i Tay Ninh. Dette er et farverigt tempel som kombinerer Buddhisme, Taoisme, Konfucianismen, Kristendom og Islam. Lokaliseret ca. 100 km fra Ho Chi Minh By, er templet domineret af det alt-seende øje, et arkitektonisk vinder, et sammensurium af forskellige stile fra dets bidragene religioner og ornamenteret i strålende farver. Templet er et meget specielt syn og en meget interessant oplevelse.

Efter frokost besøger I Cu Chi Tunneller. Dette er et velkendt historisk levn fra den vietnamesiske revolution. Som særpræget arkitektur, er dette spindelvævsagtige tunnel kompleks et netværk af underjordiske udgravninger som er over 200 kilometer lange, og består af mange lag og sving med møde-, leve- og kampkvarterer hvor vi på førstehånd lærer hvordan Viet Cong soldater levede under Vietnam krigen. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dinner på lækker roof-top restaurant med udsigt over Saigon
Måltid: Morgenmad/Frokost/Aftensmad

3 marts: Dag 5 – My Tho og Can Tho – Mekongdeltaet
I forlader Ho Chi Minh by, og kan nyde den naturskønne rejse langs den Nationale Motorvej som grænser op mod grønne rismarker. Det er en smuk rejse ned i Mekongdeltaet, som er Vietnams ”riskammer”. Ved ankomst til My Tho, besøger I Vinh Trang Pagoden, og kommer på en afslappet bådtur langs floden, hvor I ser styltehuse, frugtplantager og fiskelandsbyer langs flodbredden. Fortsæt til Tortoise Ø, hvor vi spiser frokost lokalt. Derefter en bådtur til An Khanh – en mindre turistet attraktion i Ben Tre. I kommer på en sejltur med en hånd-roet sampamunder skyggen af vandkokosnødstræerne langs de naturlige kanaler. Herefter bydes I på lokal frugt og honningte til lyden af ”Sydlig vietnamesisk folkemusik”, udført af de lokale. I besøger også en familievirksomhed som er indbegrebet af den idylliske landlige livsstil, smag lækkert kokosslik og oplever det lokale liv imens I strejfer igennem frugtplantagerne og landsbyerne. Fortsæt til Can Tho.

Overnatning på hotellet. Fritid til f.eks at besøge Can Tho marked.
Måltid: Morgenmad/Frokost/Aftensmad

4 marts: Dag 6 – Can Tho – Mekongdeltaet
Dagen byder på en afslappet bådtur for at udforske de maleriske smukke bifloder i den Nedre Flod (Bassac Floden). I besøger Cai Răng flydende marked som er det største flydende marked i Sydøstasien. Et virkelig smukt syn og med mange sanseoplevelser. Herefter behagelig cykeltur i landlige omgivelser. I besøger frugtfarme og lokalt landbrug. Dagen er med frokost. I er tilbage på hotellet i Can Tho hen på eftermiddagen. Aftenen er på egen hånd.

Måltid: Morgenmad/Frokost

5 marts: Dag 7 – Phu Quoc
Efter morgenmaden har I tid på egen hånd indtil flyafgangen mod Phu Quoc Ø.

I har dagene 7 til 14 på Phu Quoc (7 nætter).
Dagene er inkl. morgenmad.

6 – 12 marts: Dag 8 – 14 – Phu Quoc
Egen hånd – Vi kan evt. tage på sejltur, natmarked eller andet spændende.
Måltid: Morgenmad

6 marts: Heldags ørundtur på Phu Quoc med frokost – 250 kr.

På denne dag kan du opleve:

 • Peber Farm: Du besøger den lokale peberhave og møde familien, der introducerer dig til høstning af peber.
 • National Park: “Forest Walking”: En frisk og let gåtur i området med træer der er over hundrede år gamle.
 • Ganh Dau Cape: Efter gåturen besøger du lokalt kaffehus hvor du kan se over til grænsen til Cambodia.
 • Dai Beach: Afslapning ved skøn strand med mulighed for badning.
 • Fra Dai Beach mod den sydlige del af Phu Quoc. På vejen passerer du den smukke Vung Bau Beach og Cu Can Floden hvor den løber ud i havet.
 • Perlegård: Du besøger perlegård hvor de arbejde med perler. Det er et erhverv som har været på øen i mange år
 • Kokosfængsel: Bygget i 1949 af den Franske Kolonimagt og siden brugt som ”omvendelseslejr” umiddelbart efter Vietnam Krigen.
 • Ham Ninh Fishing Village: En smuk og lokal fiskerlandsby
 • Suoi Tranh (vandfald): Kort gåtur ad små stier til et af øens smukkevand. Mulighed for badning
 • Fish Sauce Factory: En sauce type berømt på øen med navnet “Nước Mắm” fremstillet af frisk fisk. Fiskesauce bruges i mange asiatiske retter.
 • Bymarked: Du besøger lokalt marked
 • Dinh Cau Light House & Temple: Dedikeret til Thien Hau – Havets Gudinde, der beskytter fiskerne og skibe.

12 marts: Dag 14 – Saigon
I flyver retur til Saigon. Efter indlogering på hotellet har I resten af dagen på egen hånd

13 marts Dag 15 – Hjemrejse
I hjemrejser kl. 19.15 fra Saigons lufthavn med Qatar.
Mellemlanding i Doha med cirka 2 timers ventetid.

14 marts: Dag 16 – Ankomst Danmark kl. 06.20

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.