Kenya Safari 7/1

Hvornår:
7. januar 2025 kl. 0:00 – 22. januar 2025 kl. 0:00
2025-01-07T00:00:00+01:00
2025-01-22T00:00:00+01:00
Hvor:
Kenya, Afrika
Pris:
20.898 / 21.998 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

    

Fantastisk ophold ved Det Indiske Ocean, og safari på savannen 7/1 – 22/1  2025

Safari er en af de absolut største oplevelser man kan få, og der er noget helt særligt over at opleve det afrikanske dyreliv helt tæt på sammen med ligesindede medrejsende. Med denne safari kan du komme på singleeventyr på savannen og opleve nogle af verdens allerbedste safariområder med ligesindede medrejsende, mens der også er god tid til at holde en afslappende ferie ved Kenya Kysten, hvor du skal bo på Travellers Beach Club som er med all inclusive.

Du kommer til at opleve en af Kenyas ældste og største nationalparker, Tsavo Øst, som er kendt for sine mange elefanter. Du kommer også til at tage på safari med Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, i baggrunden. Det gør du i Amboseli Nationalpark, som er hjemsted for giraffer, zebraer, løver, geparder og et rigt fugleliv for bare at nævne nogle af dyrene, du kan møde.

Under safarien bor du på enestående lodges, hvor dyrene er lige uden for døren. Før og efter safarien er der tid til afslappende badeferie på Travellers Beach Club som er med all inclusive. Hotellet er beliggende nord for Mombasa på Bamburi stranden. Hotellet har 4 swimmingpools, og tilbyder mange forskellige former for underholdning. Der er volleyball, pool bord, dart, squash, tennis, gym og spa afdeling.

Pris

20.898 kr.

Pr. person i dobbeltværelse på Travellers B. Club og dobbeltværelse på safarien.

21.998 kr.

Pr. person i enkeltværelse på Travellers B. Club og dobbeltværelse på safarien.

Prisen stiger 500 kr. efter 1. september

Alt dette er inkluderet i din rejse

 • Fly Billund – Mombasa t/r. inkl. alle kendte skatter og afgifter
 • Håndbagage på 5 kilo
 • Transport mellem lufthavn og hotel t/r.
 • 2 nætter på Travellers Beach Club i standard enkeltværelse, inkl. all inclusive
 • 4 dage/3 nætters safari i delt dobbeltværelse med engelsktalende guider/chauffører, overnatning og helpension
 • I har 4 x 4 landcruisers på safarien
 • Garanti for vinduesplads i safari bilen
 • Game drives som i vedlagte program
 • Entre til nationalparkerne
 • Togtur fra Emali til Mombasa på 1. klasse
 • Transfer fra togstationen i Mombasa til Travellers Beach Club
 • 9 nætter på Travellers Beach Club i standard enkeltværelse, inkl. all inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Dette er ikke inkluderet i din rejse

 • 20 kilo ind tjekket bagage – Kan tilkøbes for kr. 290,- t/r.
 • Mad på flyet – Kan tilkøbes for kr. 220,- t/r.
 • Drikkevarer under safarien
 • Drikkepenge
 • Afbestillingsforsikring: 499 kr. pr. person
 • Rejseforsikring: 949 kr. pr. person
 • Vaccinationer
 • ETA til Kenya, USD 32,50 pr. person
 • Udflugter på kysten

Bindende tilmelding senest 1. oktober
til Britta Sandager her:  Tilmelding 
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

På rejsen er det 18 deltagere eller 24 deltagere, intet derimellem, for så passer prisen ikke, da det skal passe med antal personer i jeepene.

Teknisk Rejsearrangør:
Bravo Tours, Rejsegarantifonden nr. 3320.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet/faktura.

Der laves individuelle billetter, der tilknyttes én mailadresse pr. værelse. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud fra Bravo Tours.

Flytider med Airseven
Den 07. januar fra Billund      kl. 06.00 – 19.10
Den 21. januar fra Mombasa  kl.  20.40 – 06.15

Der er mellemlanding i Hurghada for opfyldning af brændstof.
Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er 3 timer før afrejse.

Pas 
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Kenya.

Visum
Visumfrit. Det er dog påkrævet at søge og få godkendt en elektronisk rejsetilladelse (ETA) før afrejse til Kenya. ETA kan søges på Apply for your eTA to Kenya only on this Official Government website. (etakenya.go.ke   Mere information inde på den officielle hjemmeside.

Se rejsevejledningen her: Rejsevejledning Kenya

Vaccinationer
Det anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A og  Covid19, evt. også Hepatitis B og gul feber. Se Vaccinationsvejledning

Facebook
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.

Man bliver inviteret ind i gruppen efter tilmelding. Deltagerlisten lægges ind inden afrejse, for evt. Samkørsel.

 

Program

Program kan variere, og safaristart kan ændres.

7. januar 2025 Billund – Mombasa
I flyver med Airseven om morgenen fra Billund direkte mod Mombasa. Der er et teknisk stop i Hurghada på rejsen, og efter ca. 11 timer ankommer I til Mombasa i Kenya. Når I ankommer, bliver I kørt til det dejlige Travellers Beach Club. Turen fra lufthavnen tager ca. 30 minutter. Når I har tjekket ind, venter middagen i restauranten.

8. januar 2025 Travellers Beach Club
Hele dagen er på egen hånd eller til at lære dine medrejsende at kende. I kan nyde hotellets faciliteter eller tage en tur på stranden. Det er også muligt at tage på ture i området. Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser.

     

9. januar 2025 Travellers Beach Club – Tsavo Øst
I mødes om morgenen med jeres safari guider/chauffører på hotellet. Jeres guider vil de kommende dage stå for alt det praktiske på jeres tur, og gøre det ypperste for at give jer den ene uforglemmelige oplevelse efter den anden i Afrika. Turen går nu til det store savanneområde, Tsavo Øst. Tsavo er Kenyas ældste og største nationalpark, og her oplever vi et vidunderligt landskab, mens vi kører på udkig efter de mange forskellige dyrearter, som lever her. I ankommer til Ashnil Aruba Lodge, hvor I skal overnatte, omkring middagstid.

Om eftermiddagen tager I på safari for at opleve det storslåede dyreliv. Området er kendt for sine mange elefanter, som I sikkert kommer til at møde. Derudover er det også muligt at se giraffer, zebraer, geparder, impalaer og bøfler og meget mere.

I overnatter på Ashnil Aruba Lodge, som er kendt for sin smukke beliggenhed ved Aruba-dæmningen og dens udsigt over savannen. Det er også muligt med en dukkert i lodgens pool inden middagen.

10. januar 2025 Tsavo Øst – Amboseli
I starter dagen med morgenmad på lodgen, inden safarieventyret fortsætter videre til en af de mest vidunderlige nationalparker i Kenya, Amboseli Nationalpark. Amboseli ligger på grænsen til Tanzania og for foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Det er noget helt specielt at være på safari med Kilimanjaro i baggrunden.

Ved frokosttid ankommer I til Amboseli Serena Lodge, hvor I skal overnatte. Her spiser I
frokost, inden der er game drive om eftermiddagen. Amboseli er et elsket område for safari – Det er med god grund. Vidtstrakte sletter, sumpe med masser af dyr, skovsavanne og som baggrund Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Området er præget af åben savanne og akaciekrat, og dyrene står ofte som silhuetter foran det majestætiske bjerg. Parken er også populær blandt professionelle fotografer på grund af det helt specielle lys, man finder her.
Midt i parken er der flere sumpområder, og det er her, den største koncentration af vilde dyr opleves. Amboseli er specielt kendt for store flokke af elefanter, men også for et utrolig rigt fugleliv. Blandt andet ses væverfugle, musvåger, høge, ørne og flere forskellige arter af hejrer. I kan også glæde jer til, at man ofte kan opleve bøfler, løver, hyæner, geparder, zebraer, gnuer, gazeller og giraffer.

Overnatning på Amboseli Serena Lodge. Alle måltider inkluderet

11. januar 2025 Amboseli
Dagen er sat af til at opleve Amboslis fantastiske dyreliv. I har game drive om morgenen og igen om eftermiddagen. Frokosten nydes på lodgen.

Det er storslåede oplevelser der venter, når I går på udkig efter de fantastiske dyr såsom løver, geparder og giraffer, men også det rige fugleliv. Blandt andet kan man ofte se væverfugle, musvåger, høge, ørne og forskellige arter af hejrer.

I overnatter igen på Amboseli Serena Lodge, hvor I efter en lang dag med game drive kan nyde en dukkert i den dejlige swimmingpool.

12. januar 2025 Amboseli – Emali – Travellers Beach Club
I spiser morgenmad på lodgen, og så er det tid til at sige farvel til Amboseli Serena Lodge. I kører til den lille by Emali, hvorfra I tager toget til Mombasa. Togturen er både hurtigere og mere behagelig end at tage bilen, og så er det ovenikøbet også smuk tur. Toget passerer gennem naturskønne Tsavo, hvor man ofte kan se dyrelivet på tæt hold fra toget.

Ved ankomst til togstationen i Mombasa bliver I kørt til Travellers Beach Club, hvor der venter jer afslappende dage på hotellet. I har nu 9 nætter til at nyde hotellet og de muligheder der tilbydes for udflugter.

     

13. – 20. januar 2025 Travellers Beach Club
Nu er det igen blevet tid til afslappende dage på Kenya Kysten ved Det Indiske Ocean. Hvis I ikke blot ønsker at slappe af og nyde hotellets faciliteter hver dag, er det også muligt at tage på fantastiske udflugter. Det kunne være en byrundtur i Mombasa hvor I kan besøge det gamle marked, der tidligere var slavemarked, den gamle bydel og forbi Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport. Mombasa er Kenyas næststørste by og fuld af oplevelser. Hvis I er til oplevelser under vandet, kan det anbefales at dykke eller snorkle. Revet ligger kun 800 meter ud fra kysten og det er også muligt at tage en tur til Kisite-Mpunguti Marine National Park. Hvis I ønsker mere safari, kan der også arrangeres en tur til Shimba Hills National Reserve. Shimba Hills er specielt kendt for at have ca. 700 elefanter og så er det også det eneste sted i Kenya man finder sabelantilopen.

21. januar 2025 Travellers Beach Club – Billund
I har formiddagen til fri disposition. I skal tjekke ud af værelserne om formiddagen men kan bruge hotellets faciliteter indtil I bliver afhentet på hotellet sidst på eftermiddagen. Turen går nu til Mombasa lufthavn hvor hjemrejsen påbegyndes om aftenen. I flyver igen direkte til Billund med et teknisk stop i Hurghada.

22. januar 2025 Billund
I ankommer til Billund om morgenen. Velkommen hjem.

     

 

 

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.