Bali rundrejse 11/11

Hvornår:
11. november 2022 kl. 12:30 – 25. november 2022 kl. 6:35
2022-11-11T12:30:00+01:00
2022-11-25T06:35:00+01:00
Hvor:
Bali
Pris:
14.365 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

Bali´s Højdepunkter og strandferie ved Sanur

Oplevelsesrig singlerejse fra den 11. – 25. november 2022

Rejsen er udsolgt med 21 deltager.

Denne rejse byder på spændende oplevelser i kunstnerbyen Ubud smukt beliggende i rismarkerne og i kystbyen Lovina på nordkysten krydret med enestående natur- og kulturoplevelser. Rejsen afsluttes med strandferie ved skønne Sanur.

Pris i delt dobbeltværelse 14.365 kr.

Pris i enkeltværelse 17.250 kr.

Dagsprogram

11 nov: Dag 1: Afrejse fra København
12 nov: Dag 2: Ubud
13 nov: Dag 3: Ubud
14 nov: Dag 4: Lovina
15 nov: Dag 5: Lovina
16 nov: Dag 6: Sidemen
17 nov: Dag 7: Sidemen
18 nov: Dag 8: Sanur
19 nov: Dag 9: Sanur
20 nov: Dag 10:Sanur
21 nov: Dag 11: Sanur
22 nov: Dag 12: Sanur
23 nov: Dag 13: Sanur
24 nov: Dag 14:Afrejse Bali
25 nov: Dag 15: Ankomst København

Prisen inkluderer:

 • Singapore Airlines København-Denpasar t/r
 • Al transport
 • 6 nætter Respati Beach Hotel Sanuri 1 x ROH
 • 6 nætters rundrejse
 • Rundrejse inkl. lokalguide, entreer
 • Morgenmad dagligt
 • Alle skatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • God service og ingen skjulte gebyrer

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring (gult og blåt sygesikringskort dækker ikke på rejsen)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Tilslutningsfly fra Provinsen fra 1.200 kr.
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Tilvalg:

 • Opgradering i Ubud på Sri Ratih Ubud fra Superior (har 6 stk.) til Deluxe værelse (har 7 stk.) Merpris i alt 225 kr. / værelse
 • Opgradering Alamdhari Resort And Spa Sidemen fra Deluxe til Family (2 soveværelser) 4 stk. Merpris i alt 185 kr. / værelse

Bindende tilmelding

Til Britta Sandager her: Tilmelding
Husk at skrive dine tilvalg – udflugt, provinstilslutning m.v.

Teknisk Rejsearrangør Asien Travel ApS, Rejsegarantifonden nr. 2249. Betaling afregnes via netbank direkte til Asien Travel som fremsender rejsebevis via mail. Første rate kr. 5.000 betales 8 dage efter modtagelse af rejsebevis. Restbeløbet betales primo september

Provinstilslutning

Hvis der ønskes provinstilslutning med fly, skal dette oplyses ved bestillingen af rejsen. Prisen er fra 1200,- for en returbillet. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

Forbehold og ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Asien Travel tilstræber altid at afvikle programmet sådan som det er foreskrevet i det anførte program, men det kan af hensyn til lokale omstændigheder;
seværdighedernes åbningstider og andre praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i anden rækkefølge end den planlagte.

Asien Travel gør opmærksom på, at rejsen er underlagt lokale forhold, hvor både naturkræfter og levevis er anderledes end i Danmark. Det betyder at force majeure situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der undtagelsesvist vil medføre ændringer i programplanen. Vejrforhold, vejforhold problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen samt forsinkede flyafgange kan medføreændringer i rejsen, og at programpunkter risikerer at udgå.

Rejsen er underlagt Asien Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forventes at være bekendt
med.

Specielle ønsker om bord på flyet

Asien Travel modtager naturligvis gerne ønsker om f.eks. placering om bord på flyet. Disse ønsker
lader vi gå videre til flyselskabet, men vi kan af gode grunde ikke garantere, at ønskerne
opfyldes, da flyselskabet er beslutningstager vedrørende den endelige placering. Ønsker man
specialforplejning om bord på flyet, eksempelvis diabetikermad, skal det bestilles senest 3 uger inden
afrejse. I visse tilfælde kan flyselskabet kræve betaling for specialforplejning

Drikkepenge

I Danmark er vi ikke vant til kutymen med drikkepenge, på samme måde som man er det i
f.eks. flere steder i Asien. Flere steder i Asien er drikkepengesystemet mere organiseret,
og der kan være en formodning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rundrejsen modtager en vis sum drikkepenge. Rejsens pris inkluderer ikke personlige drikkepenge, i det dette er et individuelt anliggende, og noget som bør gives efter fortjeneste. Asien Travel giver løn til chauffører og lokalguider m.v., men flere steder er lønnen i servicebranchen afstemt efter, at man modtager drikkepenge. Vi bør dog understrege, at drikkepenge naturligvis er individuelle og frivillige

Rejseprogram

11 november: Dag 1: Afrejse fra Københavns Lufthavn

Afrejse med Singapore Airlines kl 1230.

Mellemlanding i Singapore med cirka 1 times ventetid. Ankomst Denpasar Lufthavn (Bali) den 12. november kl 1105(lokal tid).

12 november: Dag 2: Denpasar Lufthavn – Ubud

Ankomst til Denpasar Internationale Lufthavn. Efter ankomstfomaliteter er der transport til vort hotel i Ubud. Transporten tager cirka 45 minutter. Checkin Sri Ratih Cottage i superior værelse.

Ubud, der ligger midt i smukke tropiske omgivelser, har længe været centrum for Balis håndværkstraditioner og spirituelle liv. Ubud tilbyder et væld af glimrende restauranter og små butikker.

Sri Ratih Cottages, er smukt beliggende i grønt område og har værelser i charmerende balinesisk stil og egen balkon. Hotellet råder over trådløs internetadgang, udendørs pool og en indonesisk restaurant. Hotellet er beliggende cirka 15 minutters gang fra Ubuds kunstdistrikt og bymidte.

Sri Ratih Cottage

Link til hotellet: http://www.sriratih.com/

Overnatning Sri Ratih Cottage

13 november: Dag 3: Udforsk Ubud

Om morgenen bliver vi hentet på hotellet af lokalguide samt chauffør. Vi bruger en hel dag på at udforske det bedste af Ubud, Balis kulturelle hjerte, og oplever inspirerende udsigter, traditionelle hjem, dyreliv, kunst og kunsthåndværk.

Det første stop er ved landsbyen Batuan for at besøge et traditionelt balinesisk hus for at lære om øens unikke arkitektoniske traditioner. Ifølge den hinduistiske religion har hvert objekt i universet et ideelt sted at opnå harmoni. Derfor er familiens helligdomme, køkken, rislade og andre rum designet og placeret efter disse principper. Turen fortsætter mod nord til de ikoniske risterrasser i Tegallalang, hvor frodige grønne bjergområder skaber et fantastisk patchwork på siden af ​​bakkerne. Hvis du ønsker det, er det muligt at tage en kort gåtur gennem de smukke risterrasser.

Herefter besøger vi Puri Saren Ubud Palace, hjembyen for den lokale kongefamilie. Paladset står i hjertet af byen og er bygget i traditionel stil. Vi går en tur gennem det nærliggende Ubud-marked blandt de farverige boder med træudskæringer, tekstiler og souvenirs. Turen fortsætter til Puri Lukisan Museum, det ældste kunstmuseum på Bali. Her kan du beundre en række moderne malerier og træudskæringer fra fremtrædende balinesiske kunstnere. Vi besøger herefter Ubud Monkey Forest, et fristed for de fotogene langhale makak-aber. Vi oplever skoven og templet, hvor drilske aber går frit omkring.  Efter gåturen vender vi tilbage til hotellet.

Overnatning Sri Ratih Cottage

Måltider inkluderet: Morgenmad

14 november: Dag 4: Ubud – Lovina – Risterrasser og Ulun Danu-templet

Vi forlader Ubud og kører til de berømte risterrasser i Jatiluwih, som er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Vi trekker gennem dette område med grønne rismarker, og hører om Subak-vandingssystemet, der er blevet bevaret af de balinesiske bønder i århundreder.

Vi fortsætter til Bedugul, en landsby i det centrale højland, der er berømt for sin fantastiske skønhed og tre smukke søer. Vi går en tur rundt på det traditionelle marked, hvor et utal af frugter, grøntsager, orkideer, eksotiske krydderier og souvenirs er til salg. Ved den nærliggende Bratan-sø, oplever vi det maleriske Ulun Danu-templet, bygget på små øer i den fredfyldte sø.

Herefter kører vi til Lovina med stop for at opleve Gitgit-vandfaldet. Vandfaldet er beliggende højt oppe i bjergene og omgivet af fantastiske rismarker.

Vi tilbringer natten i Lovina

Overnatning The Lovina i Deluxe Studio

The Lovina

Link til hotellet: https://www.thelovinabali.com/villa/deluxe-studio/

Måltider inkluderet: Morgenmad

15 november: Dag 5: Lovina – Fridag

Dagen er på egen hånd

Vi tilbringer natten i Lovina

Overnatning The Lovina i Deluxe Studio

Måltider inkluderet: Morgenmad

16 november: Dag 6: Lovina – Sidemen – Delfiner og vulkaner

Vi står tidligt op ved solopgang og tager på delfinsafari traditionelle træbåde. Bemærk: Delfinerne lever i deres rigtige habitat.

Vi venter retur til hotellet til morgenmad.

Vi forlader Lovina og kører mod ​​Gunung Batur-krateret. Vi får et skønt view over Balis mest aktive vulkan, Mount Batur, der rejser sig over 1800 meter op over havets overflade. I centrum af krateret ligger en smuk turkisgrøn sø, øens største sø. Vi fortsætter til de vestlige skråninger af Mount Agung, hvor Besakih, Modertemplet er placeret. Dette fantastiske kompleks af templer er det mest hellige på Bali og besøges mindst en gang om året af alle balinesiske hinduer til særlige ceremonier.

Vi tilbringer natten i Sidemen på Alamdhari Resort and Spa i Deluxe værelse

Alamdhari Resort and Spa har skøn beliggenhed i Sidemen. Hotellet råder over restaurant, udendørs swimmingpool, WIFI og smukke haveomgivelser. Værelserne har egen balkon.

Link til hotellet: https://www.alamdharivilla.com/

Alamdhari Resort and Spa

Måltider inkluderet: Morgenmad

17 november: Dag 7: Sidemen – Østlige del af Bali

Vi oplever det østlige Bali. Vi besøger Tirta Gangga Vandpaladet og der af stor betydning for hinduisterne på Bali. Vandpaladset er beliggende nord for Karangasem på skråningerne, der fører op til Mount Agung. Det er en veritabel vandlegeplads designet af en prins i den kongelige familie. De eksotiske bassiner og vandfontæner pådrog sig nogle skader under udbruddene eller Agung-bjerget, men vandhaverne forbliver lige så fredfyldte og fristende som nogensinde.

Vi besøger også Tenganan, der af de indfødte er kendt som ”Bali Aga”, begyndelsen af ​​Bali. Her kan man virkelig opleve gamle traditioner og ritualer.

Vi tilbringer natten i Sidemen på Alamdhari Resort and Spa i Deluxe værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

18 november: Dag 8: Sanur

Vi forsætter rejsen til den sydøstlige del af Bali.  Vi gør stop ved klungkung for at besøge det tidligere ”Royal Courts of Justice” kendt som Kerta Gosa. Højdepunktet her er det unikke og kunstfærdigt dekorerede loftmaleri, der skildrer kampen om det gode mod det onde.

Vi ankommer om eftermiddagen til vort hotel: Respati Beach Hotel Sanur. Hotellet har strandbeliggenhed og ligger stadig helt centralt i Sanur. Resortet har egen restaurant med udsigt til stranden med masser af friske seafood retter, både indonesiske og internationale. Resortet har også både spa og bar. Sanur hører til Bali´s ældste resort områder og er et af øens pænere. Området har masser af spisesteder, barer og hoteller, men stadig et roligt område.

Overnatning Respati Beach Hotel Sanur i ROH

Respati Beach Hotel

Link til hotellet: https://www.respatibeachhotel.com/

Måltider inkluderet: Morgenmad

19 til 24 november: Dag 9 til 14: Egen hånd Sanur

Dagene er på gen hånd

Måltider inkluderet: Morgenmad

24 november Dag 14: Hjemrejse

Vi hjemrejser med Singapore Airlines kl 2015 fra Denpasar Lufthavn. Mellemlanding i Singapore med 1½ times ventetid.

25 november: Dag 15: Ankomst Københavns Lufthavn kl. 0635

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.