Kreta, Grækenland 14/6

Hvornår:
14. juni 2024 kl. 16:35 – 21. juni 2024 kl. 0:50
2024-06-14T16:35:00+02:00
2024-06-21T00:50:00+02:00
Hvor:
Bella Pais Hotel
Kreta
Grækenland
Pris:
6.199 / 8.099

Singlerejse til Kreta den 14. juni – 21. juni 2024

Hyggeligt hotel i dejlige og lokale omgivelser

16 deltager – Rejsen er udsolgt

Velkommen til Bella Pais Hotel, et dejligt hotel beliggende i den lille ferieby Maleme på Kreta. Det elegante hotel tilbyder den perfekte blanding af traditionel, græsk charme og moderne faciliteter, som tilsammen skaber en afslappende og hyggelig ferieoplevelse.

Hotellet er placeret godt i et roligt smørhul i byen blot et par hundrede meter fra hovedgaden og med kun godt 100 meter til stranden og strandpromenaden, så det er nemt at komme til vandet, til tavernaer og butikker. Man kan også slænge sig ved det dejlige poolområde, som udgør hotellets hjerte. Her kan du slappe af i fredelige omgivelser og nyde det græske klima med en forfriskende drink i hånden fra poolbaren.

Dit ophold er med All Inclusive, hvilket sikrer en bekvem ferie, hvor du kun skal tænke på at slappe af, nyde det gode vejr på Kreta og få ladet batterierne op.

Priser:

Pris pr. pers. i delt 1-værelses lejlighed med pooludsigt: 6.199 kr.

Pris pr. pers. i delt 1-værelses lejlighed med havudsigt: 6.399 kr.

Pris pr. pers. i delt 2-værelses lejlighed med pooludsigt: 6.599 kr.

Pris pr. pers. i delt 2-værelses lejlighed med havudsigt: 6.899 kr.

Pris alene i 1-værelses lejlighed med pooludsigt: 8.099 kr. udsolgt

Pris alene i 1-værelses lejlighed med havudsigt: 8.299 kr. udsolgt

Pris alene i 2-værelses lejlighed med pooludsigt: 8.499 kr.

Prisen inkluderer:

  • Fly fra Billund, Aalborg eller Kastrup t/r
  • Ophold på Bella Pais
  • All inclusive
  • Dansktalende Rejselederservice
  • 1 stk Bagage + 1 stk håndbagage.
  • Transfer til og fra hotel-lufthavn
  • Medrejsende Britta Sandager

Mulige tilkøb pr. person:

  • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
  • Rejseforsikring: 429 kr.
  • Mad ombord på flyet kr. 210 kr. t/r

Bindende tilmelding senest 7. maj
til Britta Sandager her:  Tilmelding rejse
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

Teknisk Rejsearrangør: Bravo Tours  Rejsegarantifonden nr. 3320.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet. Der tilknyttes én mailadresse pr. værelse. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud.

Facebook:
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her skriver vi sammen og deler vores billeder.

Fly:
Fra Billund – København – Aalborg

Sådan bor du
Alle værelser har balkon eller terrasse og er indrettet med køleskab, fladskærms-tv, safebox, aircondition, telefon, hårtørrer og gratis WiFi. Pool/strandhåndklæder mod gebyr

Vælg mellem følgende værelsestyper:
1-værelses lejlighed med balkon/terrasse: ca. 25 m2. Indrettet med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Her kan bo op til 2 personer. Du kan også få værelset med sovesofa, så er der plads til op til tre personer.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: 38 m2. Indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge placeret i separat soveværelser samt to sovesofaer i opholdsrummet. Med plads til op til 4 personer.

Alle værelsestyper kan desuden bestilles på nederste etage. Nederste etage på Bella Pais er under stuetagen. Terrasserne her er roligt beliggende, nedsænkede og meget store og med kig til have og grønt område.

   

   

Pension:
Dit ophold er med All Inclusive og hotellets egne kokke og køkkenpersonale sætter en ære i at fylde buffeten op med god og velsmagende mad.

Pension:
Dit ophold er med All Inclusive og hotellets egne kokke og køkkenpersonale sætter en ære i at fylde buffeten op med god og velsmagende mad.

Hotellets hovedrestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i nedenstående tidsrum.

Morgenmad kl. 07:30-09:30
Frokost kl. 13:00-14:00
Aftensmad kl. 19:00-21:00

Morgenmadsbuffeten er indbydende og med et fint udvalg, og der bydes på et varieret udvalg af græske og internationale retter til frokost og aftensmad. En gang om ugen arrangerer hotellet barbarque- eller græskaften.

Mellemmåltider – Hotellet serverer lette snacks kl. 10:30-18:00

Drikkevarer – Til morgenmaden serveres kaffe, kakao, mælk, juice, te samt vand. Til frokost og aftensmad serveres sodavand, husets vin, lokal øl samt vand.

Foruden til måltiderne serveres der drikkevarer i hotellets bar. All Inclusice inkluderer lokal alhohol, udvalgte cocktails, likører, vin, lokal øl, varme drikke, udvalgt sodavand, udvalgt juice samt vand.
Baren er åben kl. 10:30-22:30

     

Mere om Bella Pais Hotel
To gange om ugen arrangerer hotellet shuttlebus til Chania by (mod betaling).

Hvor ligger Malme på Kreta?
Maleme er en skøn kystby beliggende på Kreta i Grækenland. Den ligger i den nordvestlige del af øen, ud mod havet. Den fantastiske beliggenhed langs vandet giver adgang til skønne strande og en rolig atmosfære, hvor du kan holde en velfortjent, afslappet ferie.

Malemes beliggenhed gør også, at du kan besøge nogle af de lidt større byer på øen. Byen ligger nemlig blot 19 km fra Chania og 7 km fra Platanias, som begge byder på flere spændende seværdigheder og attraktioner.

Maleme er en rolig og hyggelig kystby, som byder på ren afslapning og muligheden for et spændende eventyr. Her kan du holde ferie i dit eget tempo og nyde tilværelsen på de fantastiske strande eller ved poolen på hotellet.

Når afslapningen skal byttes ud med eventyr, så befinder du dig ikke langt fra spændende byer med spændende attraktioner, betagende natur eller fantastiske udflugter.

Der findes mange gode grunde til at bestille en rejse til Maleme. Byen har en perfekt beliggenhed, uanset om du er til en ferie med ren afslapning eller gode oplevelser.

I Maleme befinder du dig i hyggelige omgivelser med dejlige rullestensstrande, hyggelige gader og høj gæstfrihed hos de lokale. Rundt i byen findes flere souvenirbutikker, hvor du kan købe et minde med hjem fra en god ferie. Der findes også supermarkeder, hvor du kan købe de nødvendige ting til ferien.

Hvis du trænger til at få stillet shoppetrangen, kan vi anbefale dig at tage forbi Chania, hvor du finder fine butikker. I Maleme er det ikke muligt at shoppe, udover i souvenirbutikker, dagligvarebutikker og små lokale butikker.

Maleme er også kendt for sine keramiske værksteder, hvor du kan høre historien om pottemagerkunsten og se, hvordan keramikken skabes. Og så kan du naturligvis købe de fine specialiteter med hjem. Du bør også handle i de lokale butikker, som tilbyder lokalt producerede specialiteter som vin, honning og oste.

Spis godt på ferien med en rejse til Maleme. I Maleme by er der et godt udvalg af både restauranter og tavernaer. Besøg en af de hyggelige tavernaer langs stranden eller prøv græske specialiteter på en af de gode restauranter i byen.

Hvis du vil have et større udvalg af restauranter, kan du selvfølgelig også besøge en af de nærliggende byer, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og caféer.

Rundt i byen finder du også flere barer, hvor du kan nyde kolde drikkevarer sammen med dine medrejsende. Nattelivet i Maleme er meget fredeligt, så hvis du vil danse natten lang på en natklub, skal du besøge Chania eller Platanias.

I selve Maleme by findes der ikke rigtigt nogle attraktioner eller aktiviteter, som du kan foretage dig. Dog befinder du dig ikke langt fra aktiviteter og attraktioner, da der i de nærliggende byer findes et større udvalg.

Du kan eksempelvis spille minigolf i Agia Marina, tage i escape room i Chania eller tage på vandretur i Samaria kløften, som ligger i de hvide bjerge på Vestkreta.

Det er nemt at komme fra Maleme til en af de andre byer, hvor udvalget af aktiviteter og attraktioner er større.

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.