Algarve, Portugal 10/6

Hvornår:
10. juni 2023 kl. 15:00 – 17. juni 2023 kl. 23:00
2023-06-10T15:00:00+02:00
2023-06-17T23:00:00+02:00
Hvor:
Algarve
Portugal
Pris:
7.099 / 9.398 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

 

Singlerejse til Algarve i Portugal den 10. juni 2023

Strandresort med spektakulær beliggenhed

Rejsen er udsolgt med 25 deltager.

Auramar Beach Resort er et resort, der egner sig både til voksne, der rejser alene eller flere sammen. Hotellet har rigtig mange tilfredse gæster – og det kan vi godt forstå! Beliggenheden er helt i top, uanset om du gerne vil være tæt på stranden og havet, nyde livet ved det lækre poolområde, fornøje dig på barer om aftenen eller besøge den gamle bydel.

Auramar Beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed med en vidunderlig udsigt over kysten og Atlanterhavet. Her er store, grønne områder, gode faciliteter og et godt aktivitetsprogram. Du finder også et lille mini-marked ved hotellet.

Pris i dobbeltværelse 7.099 kr.

pr. person ved delt dobbeltværelse med balkon, skrå havudsigt og all inclusive

Pris i enkeltværelse 9.398 kr.

Begrænset antal eneværelser

Priserne inkluderer

 • Fly fra Billund/København t/r Faro
 • Bagage max. 15 kg + Håndbagage max 5 kg
 • Bustransfer til/fra hotellet – ca. 45 minutter
 • Ophold på Hotel Auramar Beach Resort
 • All inclusive mad og drikke
 • Dansktalende rejselederservice
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Gratis WiFi

Mulige tilkøb pr. person:

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Rejseforsikring: 325 kr.
 • Mad ombord på flyet 200 kr. t/r
 • Prisgaranti på flybrændstof 149 kr.

Bindende tilmelding
senest 26. januar til Britta Sandager her:  Tilmelding 
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

Teknisk Rejsearrangør: Bravo Tours, Rejsegarantifonden nr. 3320.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet/faktura.

Flytider
Den 10. juni

 • Fra Billund kl. 15:00 – 17:30
 • Fra København kl. 15:05 – 17:55

Den 17. juni

 • Til Billund kl. 18:30 – 23:00
 • Til København kl. 18:45 – 23:25

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er 2 timer før afrejse.

Facebook
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.

Man bliver inviteret ind i gruppen efter tilmelding. Deltagerlisten lægges ind inden afrejse, for evt. Samkørsel.

Sådan bor du
På Auramar Beach Resort bor du i dejlige dobbeltværelser, som alle vender ud mod haven og havet. Her er eget bad/toilet, en dejlig balkon/terrasse, aircondition, tv, telefon og køleskab.

Det er muligt at låne hårtørrer i receptionen. Dog begrænset antal. Der er ikke poolhåndklæder.

Se hotellet her: Hotel Auramar Beach Resort

Poolområdet med den betagende udsigt
Hotellet ligger højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. Det er for mange den helt perfekte beliggenhed!

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har du en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Hotellet har også en indendørspool og et solarium med solsenge. Så skulle temperaturen svigte en enkelte dag – de mere end 3.000 årlige solskinstimer til trods – kan du være sikker på en varm plads i solsengen.

Besøg den gamle by eller den spillende gade
Når du har badet og solet, kan du ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira på kun cirka 20 minutter. Hotellet har også en shuttlebus, der kører til og fra hotellet flere gange dagligt, hvis du foretrækker at tage gåturen i selve byen.

Auramar ligger også i gåafstand fra den spillende gade ”The Strip”, hvor der er mange barer og diskoteker. Her kan du nyde en god drink og live musik. Du kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, hotellet arrangerer for alle aldre.

All Inclusive
På resortet finder du en god snackbar, hvor du blandt andet kan nyde en let frokost ved poolen med en fantastisk udsigt. Du kan selvfølgelig også gå i restauranten og spise jeres frokost. Alle hovedmåltider serveres i hotellets buffetrestaurant med et stort udvalg af lokale og internationale specialiteter.

All Inclusive giver en enorm frihed. Med det store udvalg på hotellet er der aldrig langt til nærmeste bar eller snackbar til at stille den lille sult.

Morgenmad: 08.00-10.00 – Frokost: 12.00-15.00 – Aftensmad: 18.00-21.30

Der er lokale drikkevarer inkluderet fra 11.00-23.00. Det gælder husets vine, øl, whisky, likør, rom, gin, vodka, brandy, sodavand, vand, te og kaffe (alle lokale mærker). Fra 11.00-17.00 serveres drikkevarerne i baren ved poolen, mens de serveres i den almindelige bar fra 17.00-23.00.

Fra 11.00-17.00 er der løbende varme og kolde snacks i snackbaren ved poolen. Fra 11.00-17.00 er is i bæger også inkluderet.

Andet
Der er niveauforskelle på det store hotelområde og trapper ned til poolen og pool-baren.

Ved check-in betales et depositum på 10 euro for værelsesnøglen. All Inclusive gælder helt til afrejsetidspunktet på afrejsedagen.

2 gange i ugen kan du gratis benytte tennisbanen (depositum for leje af ketsjere og bolde) – bestil tid i receptionen. Du kan frit benytte bordtennis, minigolf, den indendørs pool samt underholdning og shuttleservice til Albufeira (den kører fem gange om dagen).

Vejret i Algarve er noget af det mest solrige i Europa og antallet af solskinstimer slår endda solstaten Californien. Her skinner solen over 3000 timer om året og antallet af dage med regn er minimalt.

Det særligt solrige og varme vejr skyldes Algarves geografiske placering, fordi kysten ligger en smule isoleret fra resten af Portugal af en række mindre bjergkæder, som beskytter mod det køligere vejr fra nord.

Spændende oplevelser

Læs rejseguiden her: Miniguide Algarve (bravotours.dk)

Algarvekysten – De bedste strande i Europa
Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards

Portugal kåret som bedste rejseland
Ikke nok med, at Algarve er hjem for Europas bedste strande, så er Portugal også kåret som Europas bedste rejseland i Europa ved Danish Travel Awards i 2018. Du kan derfor roligt glæde dig til en ferie i portugisiske rammer.

Gastronomi i verdensklasse
Uanset om I bestiller mad eller selv går på jagt efter lokale restauranter, vil I blive forkælet af lækre råvarer fra land og hav. De kulinariske oplevelser kombineres særdeles godt med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Maden er god – og forholdsvis billig, ligesom vinen, hvor I let finder en god flaske til bare fem euro i det lokale supermarked.

Mange oplevelser
Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve.

Udflugter ses her: Oplev Algarves mange spændende udflugtsmuligheder (bravotours.dk) 

 

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.