Svalbard 27/1 og 31/1

Hvornår:
27. januar 2025 kl. 0:00 – 4. februar 2025 kl. 0:00
2025-01-27T00:00:00+01:00
2025-02-04T00:00:00+01:00
Hvor:
Longyearbyen
Svalbard
Norge
Pris:
14.299 kr. / 17.799 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

Singlerejse til Svalbard 27/1-31/1  og  31/1-4/2  2025

SVALBARDS FORTRYLLENDE NORDLYS

Longyearbyen, Svalbards største by, danner rammen for dette spændende arktiske eventyr. Beliggende midt imellem Nordpolen og det norske fastland, åbner Svalbard døren til en verden af forunderlig stilhed i polarnætterne. Mørket brydes af månens lys, stjernernes skær og ikke mindst det fortryllende nordlys. Det er en uforglemmelig oplevelse at betragte de snedækkede tinder og glitrende snelandskaber badet i grønne nuancer, mens nordlyset danser hen over himlen.

Dit ophold på Svalbard byder på en række højdepunkter, herunder en stemningsfuld aften, hvor du langt væk fra kunstigt lys søger efter nordlyset i bæltekøretøjer eller på hundeslæde gennem vildmarken. Du vil også få mulighed for at deltage i en fantastisk hundeslædetur gennem Svalbards vinterlandskaber.

I løbet af dit ophold vil du også have tid til at udforske Longyearbyen på egen hånd. Du kan fx besøge Svalbard Bryggeri, udforske minedriftens historie i en kulmine eller besøge de to museer, Svalbard Museum og Polarmuseet, hvor du kan høre mere om Svalbards geologi, flora og det daglige liv på øgruppen.

Hvis du trives med eventyr, har du mulighed for at opleve de arktiske landskaber på en smuk snescootertur, der fører dig langt ud i vildmarken. Til trods for Svalbards beskedne befolkning på omkring 2.400 indbyggere, finder du et udvalg af butikker, restauranter og hyggelige spisesteder spredt rundt i byen. Faktisk bor der flere isbjørne på Svalbard end mennesker – hele 3.000 af slagsen – et majestætisk dyr, du måske er heldig at få et glimt af.

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse 14.299 kr.

Pris pr. pers. i enkeltværelse 17.799 kr.

Kun 6 enkeltværelser

Efter 30. juni 2024 stiger prisen 700 kr. 

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly til Svalbard fra Billund eller Københavns Lufthavn
 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
 • Let servering ombord på flyet t/r
 • Transfer til og fra hotel
 • 4 nætter i dobbeltværelse på Radisson Blu Hotel Polar Spitsbergen
 • Morgenmad
 • 3 x 3-retters menu inkl. kaffe
 • Nordlysjagt i bæltekøretøj
 • Nordlysjagt med hundeslæde
 • Nordlysaften på Camp Barentz inkl. middag
 • Dansktalende Rejselederservice
 • Gruppeleder Britta Sandager

Dette er ikke inkluderet

 • Øvrige drikkevarer til måltiderne
 • Afbestillingsforsikring 349 kr.
 • Rejseforsikring 429 kr.
 • Udflugt: Snescootertur Chauffør kr. 1.895 pr. person – Passager kr. 895
 • Udflugt: Gruve 3 mine besøg 690 kr.
 • Udflugt: Besøg i isgrotte 895 kr.
 
Afrejse:
Der er forskellige afgangs datoer fra Billund og København. Er der ikke nok tilmeldte på begge rejser, bliver rejsen fra Billund aflyst og deltagerne rejse alle fra København den 31/1.

Fly Norwegian:
Billund den 27/1  kl. 07:30 – 11:10
Svalbard den 31/1  kl. 11:25 – 15:00

Fly Norwegian:
København den 31/1  kl. 07:30 – 11:10
Svalbard den 4/2  kl. 11:25 – 15:00

Bindende tilmelding senest 25. oktober
til Britta Sandager her:  Tilmelding rejse
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.
Rejserne er tit udsolgt flere måneder før afrejse og der kan være udsolgt før sidste frist, så det er først til mølle.

Teknisk Rejsearrangør:
Bravo Tours  – Rejsegarantifonden nr. 3320.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet. Der tilknyttes én mailadresse pr. værelse. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud.

Facebook:
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her skriver vi sammen og deler vores billeder. Deltagerlisten til evt. samkørsel til lufthavnen kommer derind inden afrejse.

 

Sådan bor du:
Radisson Blu Hotel Polar Spitsbergen ligger centralt placeret i Longyearbyen. Det betragtes som det nordligst beliggende fuldservicehotel i verden. Det er en unik placering midt i de fortryllende arktiske omgivelser. Efter en omfattende renovering i 2018-2019 byder hotellet på en fremragende restaurant og bar med en betagende panoramaudsigt over byen, fjorden og de majestætiske bjergtinder. Derudover kan du nyde godt af en rummelig terrasse og et udendørs spabad.

Værelset er indrettet med eget badeværelse, TV, minibar og WiFi. Maden er fremragende med en stor morgenbuffet og en velsmagende 3-retters menu inklusive kaffe om aftenen.

Udflugter:
Flere af udflugterne samt muligheden for at se nordlys er afhængige af vejrforholdene, hvorfor vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammet og ikke kan give nordlysgaranti. Der er mulighed for at tilkøbe yderligere udflugter: Snescooterudflugt, udflugt til Gruve 3 kulminen samt en isgrotte.

Læs mere om de tre udflugter og andet her: Bravo Tours beskrivelse 

 

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.