Thailand 15/11

Hvornår:
15. november 2024 kl. 13:50 – 29. november 2024 kl. 6:35
2024-11-15T13:50:00+01:00
2024-11-29T06:35:00+01:00
Hvor:
Bangkok og Hua Hin
Thailand
Pris:
15.095 / 18.095 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

     

Singlerejse til Thailand den 15 – 29 november 2024

Direkte med THAI Airways til Bangkok

Vi har kikket på den feedback, jeg har fået på mit spørgsmål vedr. Thailandsrejsen. Vi har en god pris med THAI Airways uden mellemlanding. Det er november og det er gråt i DK. Der må være nogen, der er interesseret i en god “solrejse”. Vi har ændret rejsen til en kombination af Bangkok og strandferie i Hua Hin.

Bangkok og luksus strandferie i Hua Hin

Glæd dig til metropolen Bangkok hvor vi bor riverside ved Chao Phaya River på Centre Point Silom, som har en rigtig god beliggenhed, det er et 4-stjernet hotel som ligger tæt på Silom-området med restauranter og butikker og her byder vi på en skøn heldagstur med sejlture, tempelbesøg og togtur. Rejsen tager os herefter til Hua Hin der er et af Thailands ældste feriemål og med en mere traditionel thailandsk atmosfære end man finder ved de fleste andre stranddestinationer i Thailand. Hua Hin ligger 180 km syd for Bangkok (3½ times kørsel) og byder på flere kilometer lang sandstrand, bymiljø, markeder, shopping og mange aktivitetsmuligheder

I Hua Hin bor vi på det lækre 4-stjernede Amari Hua Hin. Hotellet er perfekt til en ferie nær strand og centrum. Hotellet har flere restauranter, faciliteter og poolområder. Hotellet ligger i udkanten af centrale Hua Hin, kun en kort gåtur fra Khao Takiab-stranden. Hotellets restauranter inkluderer: Mosaic til morgenmadsbuffet, Reef Deli med internationale og thailandske retter, Coral Lounge til snacks, poolbar og vinlounge.

Det er ved den Thailands Golf, så vi har alt sand, hav og surf mulighed. Hua Hin har meget at byde på under dit ophold her, vi er kun fem minutter fra Hua Hin Town og Hua Hin Market.

Værelserne er nøje designet til at give en skøn oplevelse af at være hjemmefra, med en indretning der viser moderne thailandsk arkitektur, moderne rene linjer og forfriskende farvepaletter. Amari kredser om dig med en bred vifte af dedikerede spabehandlinger i Breeze Spa og to swimmingpools.

Pris i delt dobbeltværelse pr. person 15.095 kr.

Pris i enkeltværelse pr. person 18.095 kr.

Prisen inkluderer:

 • THAI Airways København-Bangkok t/r
 • 25 kg indchecket bagage med THAI Airways
 • Al transport i Thailand
 • 16-19 nov: 3 nætter  Centre Point Silom i 1 x Deluxe
 • 19-28 nov: 9 nætter Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
 • Morgenmad dagligt
 • Heldagstur: Vandveje, togture og templer inkl. frokost
 • Alle skatter og afgifter / Bidrag til Rejsegarantifonden
 • God service og ingen skjulte gebyrer
 • Medrejsende Britta Sandager

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring (gult og blåt sygesikringskort dækker ikke på rejsen)
 • Tilslutningsfly fra Provinsen (Jylland) fra 1.500,- per person
 • Tillæg for eventuelle ekstra arrangementer
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Program:
Her kan du læse hele programmet som PDF: Program Bangkok og luksus strandferie i Hua Hin

Bindende tilmelding inden 11. august:
Til Britta Sandager via tilmeldingsskema: Tilmelding rejse
Der er max 18 pladser – minimum 14 deltager. Pt. er vi 6 deltager.

Teknisk Rejsearrangør:
Asien Travel ApS, Rejsegarantifonden nr. 2249.
Betaling afregnes via netbank direkte til Asien Travel som fremsender rejsebevis via mail.
Første rate kr. 9.000 betales 8 dage efter bestilling af rejsen. Restbeløbet betales den 1 september

Provinstilslutning:
Hvis der ønskes provinstilslutning (fly fra Jylland til København), skal dette oplyses ved bestillingen af rejsen. Prisen er fra 1.500 kr. for en returbillet. Der tages forbehold for udsolgte afgange.

   

Forbehold og ændringer:
Der tages forbehold for ændringer i programmet. Asien Travel tilstræber altid at afvikle programmet sådan som det er foreskrevet i det anførte program, men det kan af hensyn til lokale omstændigheder; seværdighedernes åbningstider og andre praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i anden rækkefølge end den planlagte.

Asien Travel gør opmærksom på, at rejsen er underlagt lokale forhold, hvor både naturkræfter og levevis er anderledes end i Danmark. Det betyder at force majeure situationer kan opstå med tilhørende forsinkelser og aflysninger, der undtagelsesvist vil medføre ændringer i programplanen. Vejrforhold, vejforhold problemer med køretøjer, gæsternes fysiske formåen samt forsinkede flyafgange kan medføre ændringer i rejsen, og at programpunkter risikerer at udgå.

Rejsen er underlagt Asien Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forventes at være bekendt med.

Specielle ønsker om bord på flyet:
Asien Travel modtager naturligvis gerne ønsker om f.eks. placering om bord på flyet. Disse ønsker lader vi gå videre til flyselskabet, men vi kan af gode grunde ikke garantere, at ønskerne opfyldes, da flyselskabet er beslutningstager vedrørende den endelige placering. Ønsker man specialforplejning om bord på flyet, f.eks. diabetikermad, skal det bestilles senest 3 uger inden afrejse. I visse tilfælde kan flyselskabet kræve betaling for specialforplejning.

Drikkepenge:
I Danmark er vi ikke vant til kutymen med drikkepenge, på samme måde som man er det i f.eks. flere steder i Asien. Flere steder i Asien er drikkepengesystemet mere organiseret, og der kan være en formodning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rundrejsen modtager en vis sum drikkepenge. Rejsens pris inkluderer ikke personlige drikkepenge, i det dette er et individuelt anliggende, og noget som bør gives efter fortjeneste. Asien Travel giver løn til chauffører og lokalguider m.v., men flere steder er lønnen i servicebranchen afstemt efter, at man modtager drikkepenge. Vi bør dog understrege, at drikkepenge naturligvis er individuelle og frivillige.

Dagsprogram

15 november: Dag 1:
Afrejse fra København kl. 13:50 med THAI Airways. Direkte fly til Bangkok (flytiden er 10½-time)

16 november: Dag 2:
Ankomst Bangkok Lufthavn kl. 06:20 (lokal tid)
Transport til Bangkok
Overnatning: Centre Point Silom i 1 x Deluxe

17 november: Dag 3:
Vandveje, togture og templer- Heldagstur – Inkl. frokost
Overnatning: Centre Point Silom i 1 x Deluxe

18 november: Dag 4:
Overnatning: Centre Point Silom i 1 x Deluxe

19 november: Dag 5:
Transport til Hua Hin

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
20 november: Dag 6

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
21 november: Dag 7

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
22 november: Dag 8

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
23 november: Dag 10

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
24 november: Dag 11

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
25 november: Dag 12

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
26 november: Dag 13

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
27 november: Dag 14

Overnatning: Amari Hua Hin i 1 x Deluxe
28 november: Dag 15

Transport til Bangkok Lufthavn (3½ time).
Hjemrejse med THAI Airways kl. 00:30 (29 november). Direkte fly (flytiden er 12½-time)

29 november: Dag 16
Ankomst København kl. 06:35

Heldagstur i Bangkok

Vandveje, togture og templer

Oplev en anderledes side af Bangkok. Turen tager jer lidt væk fra de traditionelle turistruter og ind i hjertet af byens mere autentiske liv. I vil opleve Bangkok fra en ny vinkel og komme tæt på de lokale i deres dagligdag.

Start dagen med oplevelser ved Chao Praya-floden hvor du med båd vil opleve en helt anden og spændende side af Bangkok med dens mange smalle kanaler, pælehuse, små templer og de lokale beboeres hverdag. Oplev det pulserende liv på floden, som er en vigtig handelsrute, og se Bangkoks imponerende skyline fra vandet.

Tilbage ved molen kører vi med Tuk Tuk til togstationen, hvor vi går ombord på toget. Togturen er som at køre gennem de lokales køkkener og vi passerer markeder og kinesiske templer. Toget snegler sig gennem tæt bebyggelse. På turen vil du se Bangkoks skyline blive mindre og mindre, indtil du er omgivet af rismarker, palmer og huse på pæle.

Frokosten serveres i rolige omgivelser og med udsigt til floden og havneområdet. Efter frokost går vi sandsynligvis ombord på verdens billigste færgetur til en pris af blot 60 øre. Turen er ganske kort og ved ankomst venter der rickshaws der tager dig på en afslappende tur gennem lokalområdet. Vi vender retur til Bangkok med tog og afslutter turen ved en skytrainstation.

Centre Point Silom Bangkok

Bangkok | 4-stjernet | Centre Point Silom

     

Amari Hua Hin

Hua Hin | 4-stjernet | Amari Hua Hin

     

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.