Tag med på singlerejser og oplev verden sammen med andre.

Jeg startede i 2002 med at arrangerer singlerejser for medlemmerne i foreningen Single Rock Café, sidenhen er det blevet for alle interesserede. Derved kom min rejsegruppe til at hedde Sol Rejser for Singler.

Min hjemmesidens navn blev Brittas Rejser – Solrejser for singler.

Aldersgruppen er ca. mellem 40 – 70 år. Alder har ikke den store betydning, når man rejser sammen, bare man er frisk og rørig, og gerne vil være med på lidt sjovt.

Fordelen ved at rejse sammen med andre er hyggeligt selskab, fælles oplevelser/udflugter, nogen at spise sammen med, eller være sammen ved stranden eller poolen, og så er man sikker på nye venskaber.

Man kan vælge at være en del af selskabet eller trække sig tilbage, hvis man har brug for alenetid.

Nogle af gæsterne har deltaget på mine rejser flere gange, og er derfor rigtige gode til at tage imod nye gæster. Mange er nervøse første gang, da det kan være grænseoverskridende at skulle alene med en flok nye mennesker, men alle er søde og imødekommende.

Der arrangeres singlerejser til forskellige steder i verden i samarbejde med et rejseselskab. Tilmeldingen er via tilmeldingsformular til mig, rejsebeviset/billet og betaling er via rejseselskabet.

Hurtig tilmelding anbefales, da rejserne ofte er udsolgt flere måneder før afrejse.

Jeg deltager selv på de fleste af rejserne, eller en anden gruppeleder gør – vi er behjælpelig hvis der er brug for det, vi kan også koordinere og sætte opslag/info ind i den Facebookgruppe som oprettes for den enkelte rejse, ellers deltager vi på lige fod med dig.

Har du selv forslag til noget på rejsen, udflugt, vandretur, bytur, restaurantbesøg eller andet, kan du slå det op i Facebookgruppen, og høre om der er nogen som vil med.

Facebookgruppen er en lukket gruppe til hver af rejserne, den bruges til at skrive sammen og dele billeder på rejsen samt på rejsen skrive informationer. Inden afrejse bliver der lagt en deltagerliste ind til evt. samkørsel til lufthavnen samt hvad jeg ellers har af info.

De fleste vælger at få et deleværelse, hvis du ikke kender en selv, kan jeg være behjælpelig med at finde en bofælle af samme køn og nogenlunde alderssvarende. Det er ikke i alle tilfælde, jeg kan få det til at gå op, men prøver. Der er et tillæg, hvis du vil have et enkeltværelse.

Jeg glæder mig til at møde dig på rejserne.

De bedste hilsner
Britta