Tag med på singlerejser og oplev verden sammen med andre.

Jeg startede i 2002 med at arrangerer rejser for medlemmerne i foreningen Single Rock Café, sidenhen er andre også kommet med. Aldersgruppen er ca. mellem 40 og 70 år. Alder har ikke den store betydning, når man rejser sammen, bare man er frisk og rørig, og gerne vil være med på lidt sjovt.

Fordelen ved at rejse sammen med andre er hyggeligt selskab, fælles oplevelser/udflugter, nogen at spise sammen med, eller være sammen ved stranden eller poolen, og så er man sikker på nye venskaber.

Man kan vælge at være en del af selskabet eller trække sig tilbage, hvis man har brug for alenetid.

Nogle af gæsterne har deltaget på mine rejser flere gange, og er derfor rigtige gode til at tage imod nye gæster.

Der arrangeres rejser til forskellige steder i verden i samarbejde med et rejseselskab. Tilmeldingen er via tilmeldingsformular til mig,  rejsebeviset og betaling er via rejseselskabet.

Jeg deltager selv på de fleste af rejserne, eller en anden gruppeleder gør – vi er med til at sætte dagsordenen, og vi hjælper gerne, hvis der bliver brug for det.

Hurtig tilmelding anbefales, da rejserne ofte er udsolgt flere måneder før afrejse.

De fleste vælger at få et deleværelse, hvis du ikke kender en selv, kan jeg være behjælpelig med at finde en bofælle af samme køn og nogenlunde alderssvarende. Det er ikke i alle tilfælde, jeg kan få det til at gå op. Der er et tillæg for enkeltværelse.

På Facebook oprettes der en lukket gruppe til hver af rejserne, her kan vi skrive sammen og dele billeder samt på rejsen skrive informationer.

Inden afrejse bliver der lagt en deltagerliste til evt. samkørsel til lufthavnen ind i gruppen.

Vi glæder os, til at møde dig på rejserne.

Britta Sandager