Rhodos, Grækenland

Hvornår:
24. juli 2020 kl. 12:54 – 31. juli 2020 kl. 12:54
2020-07-24T12:54:00+02:00
2020-07-31T12:54:00+02:00
Hvor:
Rhodos, Grækenland
Kalithea
Pris:
6.475
Kontakt:
Britta Sandager
Rhodos, Grækenland @ Rhodos, Grækenland

Sommerferie på Rhodos den 24. – 31. juli 2020

Rejsen er desværre aflyst p.g.a. Corona.

På Rhodos’ østkyst, kun 2 km fra feriebyen Kalithea og 5 km fra Rhodos By ligger det hyggelige All Inclusive-hotel Princess Flora. Hotellet ligger tæt på en mindre bugt med en skøn, lille sandstrand med vand lige så klart som glas. Princess Flora er perfekt valg for dig, der gerne vil nyde en afslappende solferie.

Hotellet har et skønt poolområde, som er omringet af et dejligt, grønt græsareal, hvor der er masser af solsenge, som du kan smide dig i og nyde tilværelsen. Når du får brug for et afbræk, kan du enten slå parasollen op eller tage en dukkert i den dejlige, lyseblå swimmingpool.

Måltider kan nydes i hotellets restaurant, hvor der bliver serveret en lækker og alsidig buffet både morgen, middag og aften. Her kan du få både lokale og internationale retter, så mon ikke der nok er noget, som falder i lige netop din smag. Hotellet har også en poolbar, hvor du kan få lette anretninger, is og kolde forfriskninger i løbet af dagen.

Pris 6.475 kr. med all inclusive pr. person ved delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse 1.400 kr.
(kun 10 enkeltværelser med haveudsigt)

Priserne inkluderer

 • Fly Billund/Kastrup og Rhodos t/r
 • 18 kg bagage + 10 kg håndbagage
 • Transferbus mellem lufthavn og hotel t/r
 • Ophold på Princess Flora ***
 • All Inclusive – alle måltider og lokale drikkevarer
 • Dansk rejselederservice fra Bravo Tours
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Medrejsende er Britta Sandager

Tilvalg:

 • Pool udsigt 300 kr. (kun til 4 dobbeltværelser)
 • Mad ombord på flyet (t/r): 190 kr.
 • Afbestillingsforsikring Gouda: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring Gouda: 278 kr.

Bindende tilmelding
til Britta Sandager her:  Tilmelding
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

Teknisk Rejsearrangør: Bravo Tours, Rejsegarantifonden nr. 1242.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet.

Flytider

Den 24. juli

 • Fra København kl. 06:00 – 10:35
 • Fra Billund kl. 15:45 – 20:20
 • Fra Aalborg kl. 15:20 – 20:15 (tillæg 200 Kr.)

Den 31. juli

 • Til København kl. 11:20 – 14:10
 • Til Billund kl. 21:10 – 23:55
 • Til Aalborg kl. 21:15 – 00:20 +1

Rhodes er 1 time foran Danmark

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er to timer før afrejse.

Sådan bor du
I studiolejlighed som består af ét rum, som er et kombineret sove- og opholdsrum med bad/toilet. De fleste har balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, tv, og airconditon (gratis tændt ca. 1/7 -31/8). Maks. 3 pers. Der er opredning til 3. person. WiFi mod gebyr. Pooludsigt kan tilkøbes i studiolejlighed.

Safeboks findes i receptionen og kan lejes (ca. 15 Euro per uge). Desuden kan der mod depositum lånes hårtørrer i receptionen.

Øvrigt
Har du lyst til at være lidt aktiv, mens du er på ferie, kan du mod betaling benytte dig af hotellets tennisbane eller tage et spil billard. Her er også en TV-stue, hvor du kan tage en pause fra solen. I nærheden af hotellet ligger der også 2 større supermarkeder.

Kalithea
Kalithea ligger på øens østkyst mellem Rhodos by og byen Faliraki. Byens navn betyder ´smuk udsigt´ på græsk, og det lever navnet op til. Strandene er fladere og man kan gå et godt stykke ud i vandet inden det bliver dybt. Der er mere ro på blæsten og dermed også på bølgerne på østsiden. Kalithea har mere grovkornet, gulligt sand, med lidt ral imellem. Der er dog stadig tale om en sandstrand.

Mange af de lokale tager til Kalithea, når de snakker om at tage til strande. Kysten langs byen siges at have Rhodos flotteste solopgange, hvilket bestemt bør nydes. Området har mange små bugte med skulpturelle klipper, og stedet er oplagt, hvis man har lyst til at dykke eller snorkle i det turkise blå vand, hvor du får en uforglemmelig oplevelse af livet under havets overflade. Byen har supermarkeder, enkelte restauranter og souvenirbutikker.

Spændende oplevelser
Får du lyst til at tage ind til Rhodos By, så skal du altså ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står ved busstoppestedet. Her kører bussen direkte ind til øens største by. I Rhodos By er der masser af restauranter for enhver smag, hyggelige barer og gode shopping muligheder.

Oplev Koskinou og Lindos by. Tag enten til den unikke lille græske by Koskinou som ligger et lille stykke inde i landet, som et godt udflugtsmål hvis du også vil vandre, den hvide by i Lindos, hvor du finder hvidkalkede huse – absolut et besøg værd, eller til nabobyen Falikari, hvor du også finder en af Rhodos bedste strande – Falirakistranden, og et større byliv, med et større udvalg, af restauranter og shoppingmuligheder.

I Falikari finder du også kurbadende, som blev anlagt tilbage i 1928 af italienerne. Nedenfor disse ligger en lille strand, hvortil turbådene fra Rhodos by lægger til i løbet af dagen, så folk kan se kurbadende.

Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.

Billeder kan ses på hjemmesiden Brittas Rejser  og på Facebook  Sol Rejser for Singler

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.