La Pineda, Spanien

Hvornår:
27. september 2021 kl. 16:20 – 4. oktober 2021 kl. 12:45
2021-09-27T16:20:00+02:00
2021-10-04T12:45:00+02:00
Hvor:
La Pineda
Spanien
Pris:
4.995
Kontakt:
Britta Sandager

       

Singlerejse til La Pineda, Spanien den 27/9 – 4/10  2021

Tag med og forkæle dig selv på det skønne 4-stjernede wellness Hotel, Estival Park i La Pineda.

Jeg har fået et godt tilbud, som skal komme min gruppe til glæde. Da det er i forlængelse af den anden rejse til La Pineda, og jeg ikke har mere ferie, har min veninde Elisabeth lovet, at blive i Spanien, og tage imod jer og være behjælpelig på hotellet. Elisabeth har været på hotellet flere gange før, kender stedet og de omkringliggende byer, så hun kan svare på de fleste spørgsmål om stedet. Allan som har Viva Tours, er også på hotellet hver dag, og kan hjælpe jer.

Ferien kan nydes med forkælelse, wellness, skøn mad og ikke mindst smukke omgivelser på det lækre 4- stjernede Hotel Estival Park, som er et af de mest komplette ressorts ved Middelhavskysten. Er du ikke til wellness, kan du i stedet ligge og slappe af ved poolen eller på den skønne strand, du kan også besøge storbyerne Tarragona og Reus, hvis du vil opleve noget.

Pris 4.995 kr.

Pr. person ved 2 personer i delt værelse

Priserne inkluderer

 • Fra Billund eller København den 27/9 – fra Barcelona 4/10-2021
 • max. 25 kg kuffert og en indtjekket kabinekuffert max. 10 kg og 55 x 40 x 20 med, samt en taske med op i flyet, som kan ligge under sædet max. 40 x 30 x 20 cm.
 • Transfer til og fra hotellet
 • 7 overnatninger på Hotel Estival Park 4****
 • Morgenmad og aftensmad
 • Fri entré til Club Aquum spa & wellness center 1 gang dagligt
 • Fri entré til Aquum Fitness i hele perioden
 • Fri træning med instruktør
 • Håndklædeservice
 • Gratis Wifi
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde af Viva-service guider
 • Gåtur til Cap Salou
 • Medrejsende gruppeleder Elisabeth Jensen

Tilvalg
Enkeltværelse 1.200 kr.
Afbudsforsikring 395 kr.

Beskrivelse af Estival
Inden for hotel Estival Parks område på hele 9.000 kvm findes et væld af sports- og fritidsfaciliteter, swimmingpools og restauranter. Det åbne buffetkøkken tilbyder en omhyggeligt udvalgt, varieret og afbalanceret kost under opholdet. De lækre store værelser har køleskab, hårtørrer og TV.

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center, 4.000 kvm med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Der er dagligt adgang til dette tempel af velvære. Tennis og paddel kan lejes for ca. 10 Euro i timen.

Byen ‘La Pineda’ på den spanske Middelhavskyst, ligger ca. 110 km fra Barcelona, er en af de mest populære feriebyer på Costa Dorada i Catalonien, hvor en perlerække af lange sandstrande veksler med smukke klippefyldte bugter.

Bindende tilmelding
til Britta Sandager hurtigst muligt her: Tilmelding

Teknisk Rejsearrangør: Viva Tours, Rejsegarantifond nr. 1243
Betaling afregnes direkte med Viva Tours, som derefter fremsender billet.

Flytider med Vueling
Fra Billund 27/9 kl. 16.20-19.10 – Fra Barcelona 4/10 kl. 12.45-15.40
Fra København 27/9 kl. 17.15-20.15  – Fra Barcelona 4/10 kl. 13.25-16.30

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er to timer før afrejse.

Bagageregler for grupperejser:
Man kan have en kuffert på max. 25 kg og en kabinekuffert max. 10 kg som måler 55 x 40 x 20 med, men de skal begge tjekket ind på flyet ved skranken – derudover må man tage en taske med ind i flyet, som kan ligge under sædet max. 40 x 30 x 20 cm.
Hvis du ikke tjekker din kabinekuffert ind sammen med din kuffert, eller ikke har betalt ekstra gebyr for Priority boarding service, som indeholder 2 tasker med ind i flyet – koster det 25 euro i gebyr.
Vejer din kuffert mere end 25 kg, koster det 12 euro i gebyr pr. ekstra kg.
Tjek ind i lufthavnen
I tjekker ind ved selvbetjening-standerne med jeres pas under flyselskabet Vueling, med jeres bookingnr. som står på det rejsebevis, I har fået. Der printes boardingkort og bagagelabels ud til jer. I skal trykke på 1 eller 2 bagage, alt efter om jeres håndbagage skal tjekkes ind. Efter at have sat bagagelabels på, aflevere I jeres kuffert ved selvbetjeningsskranken.

Coronapas
Man skal være færdigvaccineret mod corona senest 14 dage før afrejse, og der skal medbringes en negativ PCR- eller antigentest. PCR-testen skal være taget maksimalt 72 timer før indrejse. Antigentesten (kviktesten) skal være taget maksimalt 48 timer før indrejse.  App til coronapas kan du have på din mobil. Jeg vil anbefale, at alle tager en PCR-test, så er vi sikker på ikke at smitte nogen.

Krav om indrejseformular til Spanien
Alle rejsende via fly skal udfylde en elektronisk indrejseformular med kontakt- og sundhedsoplysninger før indrejse i Spanien. Formularen kan udfyldes online tidligst 48 timer før indrejse. Du kan finde formularen her eller via app SpTH spain Travel health (både til Android og Apple). men appen virker ikke altid, så tag både udfyldt papir og app med.

Du bør downloade Udenrigsministeriets app “Rejseklar” og tilmelde dig “Danskerlisten”, så modtager du information direkte fra dem, hvis der sker større ændringer  i indrejserestriktionerne, eller hvis rejsevejledningen skifter farve.

Facebook
Billeder mm. kan ses her på min hjemmeside og i Facebook gruppen:  Sol Rejser for Singler

Der oprettes en særskilt rejsegruppe på Facebook for dem som deltager på rejsen, her kan der skrives sammen og billeder kan deles.

Tarragona og Reus

Er du til kulturelle oplevelser, kan du udforske den antikke romerske by Tarragona, der er hjemsted for en af de vigtigste og bedst bevarede romerske arkæologiske steder i landet, erklæret som verdensarvssted UNESCO. Her kan du finde de mange stadig bevarede rester af denne civilisation. Ruinerne af Tarragonas 2000 år gamle bymure, romerske fora og amfiteater, den imponerende “Devil’s Bridge” og den såkaldte ‘Middelhavets Balkon’ på Rambla, en smedejerns terrasse med en fantastisk udsigt over stranden og havet.

I Reus hvor arkitekten Antoni Gaudi er født, er der et museum, som fortæller om hans liv og hans fantastiske bygningsværker bla. Sagrada Familia, Park Güell og mange flotte huse i Barcelona.
I Reus finder du også mange fine butikker, et hyggeligt torv og små spisesteder.

Bussen holder lige uden for resortet, er nem at tage til begge byer, turen tager ca. 15 minutter. Salou og Cambrils er 2 mindre byer som også er et besøg værd. En dagstur til Barcelona er også en mulighed.

     

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.