Mallorca

Hvornår:
21. maj 2022 kl. 7:00 – 28. maj 2022 kl. 14:15
2022-05-21T07:00:00+02:00
2022-05-28T14:15:00+02:00
Hvor:
Palma Nova, Mallorca
Pris:
5.699 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

 

Singlerejse til Mallorca den 21. maj 2022

Pt. er der 25 deltager. Der er kun 1 dobbeltværelse med balkon og havudsigt tilbage fra Billund.
Der er udsolgt fra København.

Bo i hjertet af Palma Nova – på voksenhotel – lige overfor den dejlige sandstrand

Hotel Agua Beach er et af Palma Novas mest populære og efterspurgte hoteller. Her er komforten og servicen helt i top, og samtidig har du mulighed for at bo med en af byens bedste udsigter. Hotellet har den absolut bedste beliggenhed i den rolige og eksklusive del af Palmanova.

Nyd roen og den dejlige atmosfære, for hotellet er kun for voksne. Blot et stenkast fra dit værelse finder du den dejlige sandstrand, hvor du også finder et stort udvalg af caféer og restauranter. Hotellet består af to bygninger, der er forbundet af en tagterrasse. Hotellets restaurant og reception finder du i hovedbygningen.

På tagterrassen er der en fantastisk udsigt mod havet, og her kan du slappe af på en af hotellets liggestole. Du kan også benytte dig af den hyggelige have, hvor der ligeledes er liggestole til fri afbenyttelse, eller på den hyggelige solterrasse med den indbydende swimmingpool. Du kan også besøge den populære snackbar, der er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster. Her er der både indendørs- og udendørsservering.

Pris i dobbeltværelse 5.699 kr. pr. person

Tillæg for eneværelse pr. person med balkon 1.049 kr.
3 uden havudsigt og 3 med havudsigt +249 kr.

Tillæg for eneværelse pr. person uden balkon og havudsigt 499 kr. – Udsolgt

Priserne inkluderer

  • Fly Billund/Kastrup og Palma t/r
  • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
  • Transferbus mellem lufthavn og hotel t/r
  • Ophold på Hotel Agua Beach kat. 4
  • Halvpension – morgenmad og aftensmad
  • Dansk rejselederservice
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  • Medrejsende Elisabeth Ahle

Tilvalg

  • Havudsigt 249 kr.
  • Mad ombord på flyet (t/r) 190 kr.
  • Afbestillingsforsikring 249 kr.
  • Årsrejseforsikring 299 kr.
  • Udflugt: Dragegrotterne 420 kr.
  • Udflugt: Den gyldne dal inkl. let frokost 360 kr.
  • 10% rabat ved 10 personer til udflugterne
  • En ekstra uge i forlængelse 3.899 kr.

Bindende tilmelding hurtigst muligt
til Britta Sandager her:  Tilmelding 
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

Teknisk Rejsearrangør: Bravo Tours  Rejsegarantifonden nr. 3320.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet.

Flytider
Den 21. maj
Fra Billund kl. 07:00 – 10:30
Fra København kl. 07:00 – 10:00

Den 28. maj
Til Billund kl. 10:45 – 14:15
Til København kl. 19:25 – 22:25

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er 2 timer før afrejse.

Sådan bor du på Agua Beach
Hotellets værelser findes i hovedbygningen eller den tilstødende anneksbygning. Store, flotte og rummelige værelser med aircondition, køleskab, el-kedel med to kopper samt kaffe og te, bad/toilet, tv og balkon. Der kan maksimalt bo tre voksne i et dobbeltværelse – tredje person sover på opredning/sovesofa. Havudsigt kan tilkøbes. Dobbeltværelse til enebrug er mod tillæg. Som enkeltperson kan du også købe de mindre eneværelser, som er uden balkon. Alle dobbeltværelser er ca. 27 m2.

Pension
Dit ophold er med halvpension. Alle måltider serveres fra en velfungerende restaurant med flot buffet – du kan også roligt gå på opdagelse i det store vinkort (mod betaling) Mænd skal bære lange bukser til middagene.

Mere om Agua Beach
Der er placeret restauranter under nogle af balkonerne, hvorfor der kan forekomme støj.
Der er gratis WiFi overalt på hotellet.
Minimumsalder på Hotel Agua Beach er 16 år.

Se mere om hotellet her

Facebook
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.
Man bliver inviteret ind i gruppen efter tilmelding.

Spændende oplevelser

Fine strande
I Palma Nova ligger de fleste hoteller tæt på områdets skønne strande. Strandene ligger i små bugter, og strandpromenaden binder hele området sammen. Her finder I mange restauranter og caféer, grønne områder og store. Promenaden løber hele vejen til nabobyen Magaluf, der byder på masser af underholdning.

Oplev Palma og resten af øen
Tager under en halv time i bus at nå hovedstaden, Palma. En charmerende by med store torve, hyggelige gader og en helt særlig atmosfære. Især tapasbarerne er gode i Palma. Ud over Palma er det absolut også en oplevelse at leje bil og køre en tur ind på øen. Her finder I Mallorcas autentiske side i de små landsbyer og en utrolig flot natur.

Den Gyldne Dal – Udflugtens pris incl. let frokost 360 kr.
Tag med på en anderledes tur, hvor vi oplever Mallorcas flotte natur på nærmeste hold.

Turen går til appelsinplantagen ”Sa Vinyassa”, som ligger i udkanten af Sollér og for foden af bjergkæden Serra de Tramuntana. Sollér by ligger indrammet i den store bjergkæde, og i udkanten af byen finder vi appelsinplantagen ’Sa Vinyassa’.

Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem haven og ser de mange forskellige sorter, som Juan og Sebastiana byder på.

Her er en vidunderlig udsigt, himmelsk blomsterduft, et farvespil af grønne træer med farverige blomster og frugter. Vi slutter med at smage et skønt, hjemmelavet, traditionelt måltid hos værtsparret i Den Gyldne Dal.

Der bliver også mulighed for at handle i deres lille fine gårdbutik, der sælger lækre specialiteter fra appelsinplantagen og Den Gyldne Dal.

Dragegrotterne – Udflugtens pris 420 kr.
Dagen starter med at besøge et af Mallorcas ældste markeder fra år 1306, nemlig Sineu Markedet. Vi går en tur gennem farverige boder, ser hvordan de lokale handler og hører lyden af gademusik, inden vi fortsætter mod byen Manacor.

Manacor er Mallorcas næststørste by, hvor vi finder en af Mallorcas skjulte skatte, nemlig Majorica-perlerne. De kunstige perler er fremstillet så godt, at selv eksperter kan have svært ved at skelne en kunstperle og en ægte perle fra hinanden. Fremstillingsmetoden er hemmelig, men vi får et lille indblik på de forskellige trin i processen.

I den smukke havneby Porto Cristo, bliver der mulighed for at købe lidt frokost og nyde de i hyggelige omgivelser. Vi fortsætter herefter over til de berømte drypstenshuler, nemlig Dragegrotterne, som ligger lige uden for byen. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her vil vi overvære en lille klassisk koncert, til synet af et meget smukt lysshow kaldet solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

 

Posted by

Britta Sandager

Jeg arrangerer flere singlerejser om året, til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.