Calabrien, Italien

Hvornår:
14. juni 2021 kl. 15:20 – 21. juni 2021 kl. 19:45
2021-06-14T15:20:00+02:00
2021-06-21T19:45:00+02:00
Hvor:
Hotel Scoglio Della Galea
Calabrien
Italien
Pris:
6.599 kr.
Kontakt:
Britta Sandager
Calabrien, Italien @ Hotel Scoglio Della Galea

Singlerejse til Calabrien, Italien den 14. juni 2021

Pt. er vi 17 deltager på denne rejse

Denne ferie skal nydes i Syditalien, hvor vi skal bo med en fantastisk udsigt og masser af faciliteter.

Hotel Scoglio Della Galea kat. 4 byder på masser af muligheder! Her kan du nyde livet og udsigten over Middelhavet og Capo Vaticano-bugten – eller du kan boltre dig i nogle af de mange aktiviteter, som hotellet tilbyder.

Hotellet består af en hovedbygning og flere små bygninger, som ligger fordelt i en flot have og du har ikke langt til den private strand med gratis solsenge og parasol. Der er også et wellnesscenter med både sauna, tyrkisk bad og mulighed for massage. Vil du hellere slappe af ved poolen, kan du vælge et afslappende poolområde med hydromassage.

Er du mere til spændende aktiviteter, så er der masser at tage sig til. Der er mulighed for at spille både tennis og fodbold samt at dyrke fitness i det gode fitnesscenter, hvorfra du også har en fantastisk havudsigt.

Vil du opleve mere af kysten, kan du også besøge Tropea, der ligger blot 20 minutters kørsel væk. Byen er kystens juvel, og her finder du de mest charmerende, snoede gader med mange restauranter, butikker og hyggelige caféer.

Pris 6.599 kr. med all inclusive light

Pr. person ved delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse 1.400 kr. (begrænset antal)

Priserne inkluderer

 • Fly Billund/Kastrup og Lamezia t/r
 • 18 kg bagage + 10 kg håndbagage
 • Transferbus mellem lufthavn og hotel t/r ca. 1 time
 • Ophold på Hotel Scoglio Della Galea ****
 • All Inclusive Light– alle måltider og lokale drikkevarer (ikke spiritus)
 • Dansk rejselederservice fra Bravo Tours
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Medrejsende er Britta Sandager

 Tilvalg:

 • Havudsigt 300 kr.
 • Mad ombord på flyet (t/r): 190 kr.
 • Afbestillingsforsikring Gouda: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring Gouda: 278 kr.

Bindende tilmelding
til Britta Sandager her:  Tilmelding rejse
Husk at skrive dine tilvalg, når du tilmelder dig.

Teknisk Rejsearrangør: Bravo Tours, Rejsegarantifonden nr. 1242.
Betaling afregnes direkte med Bravo Tours som fremsender billet.

Flytider
Den 14. juni – Fra Billund kl. 15:20 – 18:15

Den 21. juni –  Fra Italien kl. 19:45 – 22:50

Desværre er der kun afrejse fra Billund her efter Coronaen.
Der er gratis parkering i Billund på plads 7, 8 og 9. Bevis er vedlagt billetten.

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er to timer før afrejse.

Sådan bor du
Gode dobbeltværelser med balkon/terrasse med plads til maks. 3 personer. Alle værelser er indrettet med TV, telefon, aircondition, minibar (fyldes på forespørgsel), hårtørrer og safeboks. Pool/strandhåndklæder mod gebyr,

Mere om Hotel Scoglio Della Galea
Det koster ekstra at besøge wellnesscenteret og få behandlinger.
Strandbaren ved stranden er åben fra juni til september. I højsæsonen er der også guidede aktiviteter og underholdning. Du har to solstole og en parasol til rådighed på stranden pr. værelse. Gratis WiFi i fællesområderne.

Det er muligt at bestille en minibus i hotellet reception, som kan køre til Tropea centrum mod et gebyr på 12 EUR person t/r (minimum 4 personer).

Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder.

Billeder kan ses på Facebook  Sol Rejser for Singler

Spændende oplevelser

Capo Vaticano og Tropea
Ca. 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano. En fantastisk kyststrækning, der er kendt for sine lange strande og ikke mindst hovedbyen Tropea. Med sit krystalklare vand, klipper og flotte hvide sandstrande er Tropea en af de absolut smukkeste byer i Calabrien. Her finder du mange, små, hyggelige gader og stræder med et stort udvalg af restauranter, cafeer og butikker.

Sydkystens perle. Tropea blev grundlagt for mere 2.000 år siden, og den ældste bydel er i dag vokset sammen med en 70 meter høj klippe i havet. Domkirken og katedralen er blot et par af de seværdigheder, du bør opleve i Tropea. Byens charmerende bymidte er absolut også et besøg værd – gå fx en tur i de hyggelige, snoede gader.

Mad og specialiteter
Tropea og området omkring er kendt for en helt særlig specialitet: rødløg. De hænger over det hele. Er du frisk, kan du endda forsøge dig med den lokale specialitet – eller eksperiment om man vil: en is lavet på rødløg. Andre specialiteter er Nduja – is lavet af krydret salami. Du kan også prøve en lækker italiensk is tilsat blæksprutteblæk.

Stromboli
En helt særlig attraktion er den lille vulkanske ø Stromboli. Fra havnen i Tropea kan du tage en dagstur til det naturskønne sted, hvor du kan gå på opdagelse, svømme ved de sorte sandstrande eller lade dig betage af lavafontænerne i Sciara del Fuoco. På den 12 km2 store ø bor der ca. 500 indbyggere, som primært lever af fiskeri og turisme.

Navnet Stromboli har nærmest en magisk klang i sig. Ifølge de gamle grækere hed øen Strongyle, der betyder den pukkelryggede. Vulkanøen ligner nemlig en pukkel, der ligger i havet midt imellem Napoli og Sicilien. Stromboli er med sine ca. 3.000 meter fra havbunden en af de syv Eoliske Øer, der er særligt kendte for deres stormfulde og blæsende vejr. Stromboli er desuden Europas mest aktive vulkan. Med korte mellemrum slynges glødende lavablokke op i luften. Om dagen ligner det røde røgskyer – om natten et ildrødt festfyrværkeri. Udbruddene er forholdsvist svage og ufarlige, men de er helt igennem spektakulære. Du må bestemt ikke gå glip af denne oplevelse, når du besøger området.

Sicilien – noget af det smukkeste
Den guddommeligt smukke ø, Sicilien, er den største ø i Middelhavet og på størrelse med Jylland. Tag på en dagsudflugt hertil og bliv fortryllet af byens charmerende gader og ikke mindst udsigten over den 3.000 meter høje vulkan Etna. Sejlturen på Messina-strædet, mellem San Giovanni i Calabrien og Messina, tager blot en halv times tid. Herefter kan du fx leje en bil og køre på eventyr på denne smukke vulkanø.

Er du i humør til en vandretur, så er vulkanen Etna det oplagte valg. Området er med dets kratere en utrolig oplevelse på nært hold. Det kan være en god ide at booke en guidet tur, så du får de største oplevelser med dig hjem. Vulkanen er både en oplevelse for børn og voksne. Etna er Europas største aktive vulkan og er én af verdens mest aktive af sin slags. Gennem tiden har den også haft både milde og voldsomme udbrud, der kan huskes af de lokale såvel som af udenlandske borgere.

Øen byder desuden på lækre sandstrande, god mad og flere tusinde års historie præget af grækerne, romerne og araberne samt de smukke Peloritani-bjerge, der udgør byens bagland.

Posted by

Britta

Jeg arrangerer 4 til 5 singlerejser om året til det meste af verden, derudover kan der være forskellige arrangementer.

Andre rejser og arrangementer til dig