Ungrejse Estival, Spanien 24/5

Hvornår:
24. maj 2024 kl. 15:45 – 31. maj 2024 kl. 12:10
2024-05-24T15:45:00+02:00
2024-05-31T12:10:00+02:00
Hvor:
Estival, La Pineda
Spanien
Pris:
6.895 / 8.395 kr.
Kontakt:
Britta Sandager

       

Ungrejse til Estival Park, La Pineda i Spanien den 24/5 

Tag med og forkæle dig selv på det skønne 4-stjernede wellness Hotel, Estival Park i La Pineda.

Denne rejse er for de yngre singler, da der har været efterspørgsel på dette, så max alder er 55 år, da jeg er ældre opholder jeg mig på nabohotellet med en anden gruppe, men jeg kommer over og hilser på.

Ferien kan nydes med forkælelse, wellness, skøn mad og ikke mindst smukke omgivelser på det lækre 4- stjernede Hotel Estival Park, som er et af de mest komplette ressorts ved Middelhavskysten. Er du ikke til wellness, kan du i stedet ligge og slappe af ved poolen eller på den skønne strand, du kan også besøge storbyerne Tarragona og Reus, hvis du vil opleve noget.

Pris pr. person i delt værelse 6.895 kr.

Pris pr. person i enkeltværelse 8.395 kr.

begrænset antal enkeltværelser

Priserne inkluderer

 • Fly fra Billund eller København til Barcelona t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotellet t/r
 • Indtjekket bagage
 • Håndbagage
 • 7 overnatninger på Hotel Estival Park 4****
 • Morgenmad og aftensmad
 • Daglig adgang til Club Aquum spa & wellness
 • 3 x VIP Spa
 • Daglig adgang til Aquum Fitness indtil kl. 17.00
 • Håndklædeservice
 • Gratis Wifi
 • Professionel dansk guideservice
 • Velkomstmøde af Viva-service guide
 • Gåtur til Cap Salou

Beskrivelse af Estival
Inden for hotel Estival Parks område på hele 9.000 kvm findes et væld af sports- og fritidsfaciliteter, swimmingpools og restauranter. Det åbne buffetkøkken tilbyder en omhyggeligt udvalgt, varieret og afbalanceret kost under opholdet. De lækre store værelser har køleskab, hårtørrer og TV.

Hotellets stolthed er det enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center, 4.000 kvm med det ypperste inden for wellnessbade, spaområder, fitnessmuligheder, kropsterapi og behandlinger. Der er dagligt adgang til dette tempel af velvære. Tennis og paddel kan lejes for ca. 10 Euro i timen.

Byen ‘La Pineda’ på den spanske Middelhavskyst, ligger ca. 110 km fra Barcelona, er en af de mest populære feriebyer på Costa Dorada i Catalonien, hvor en perlerække af lange sandstrande veksler med smukke klippefyldte bugter.

Se mere om hotellet her:  Estival Park hotel

Bindende tilmelding senest den 1. oktober, derefter kan der være prisstigning
til Britta Sandager her: Tilmelding

Teknisk Rejsearrangør: Viva Tours, Rejsegarantifond nr. 3024
Betaling afregnes direkte med Viva Tours, som derefter fremsender billet.

Flytider med Vueling
Fra Billund 24/5 kl. ? – Fra Barcelona 31/5 kl. ?
Fra København 24/5 kl. ?  – Fra Barcelona 31/5 kl. ?

Bemærk flytiderne er vejledende og kan ændres indtil afrejse
Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er to timer før afrejse.

Facebook
Der oprettes en Facebookgruppe for deltagerne på rejsen, her kan der skrives sammen og deles billeder. Desuden lægges deltagerlisten ind i gruppen også til evt. samkørsel.

Tarragona og Reus

Er du til kulturelle oplevelser, kan du udforske den antikke romerske by Tarragona, der er hjemsted for en af de vigtigste og bedst bevarede romerske arkæologiske steder i landet, erklæret som verdensarvssted UNESCO. Her kan du finde de mange stadig bevarede rester af denne civilisation. Ruinerne af Tarragonas 2000 år gamle bymure, romerske fora og amfiteater, den imponerende “Devil’s Bridge” og den såkaldte ‘Middelhavets Balkon’ på Rambla, en smedejerns terrasse med en fantastisk udsigt over stranden og havet.

I Reus hvor arkitekten Antoni Gaudi er født, er der et museum, som fortæller om hans liv og hans fantastiske bygningsværker bla. Sagrada Familia, Park Güell og mange flotte huse i Barcelona.
I Reus finder du også mange fine butikker, et hyggeligt torv og små spisesteder.

Bussen holder lige uden for resortet, er nem at tage til begge byer, turen tager ca. 15 minutter. Salou og Cambrils er 2 mindre byer som også er et besøg værd. En dagstur til Barcelona er også en mulighed.

Posted by

Britta

Jeg arrangerer ca. 5 singlerejser om året til det meste af verden, derudover kan der være forskellige event/weekendophold.