Nytårsrejse 2020 til Koh Lanta og Krabi den 28/12 – 9/1

Øen Koh Lanta er beliggende i Andamanerhavet og blot 2 timers kørsel fra Krabi Lufthavn. Koh Lanta har smukke strande, natur og fortrinlige udflugtsmuligheder. Long Beach stranden er kåret som en af de bedste i Thailand, her kan du bla. opleve smukke solnedgange.

Tæt på Koh Lanta har du øerne Koh Mook, Koh Kradan, Koh Ngai og Koh Phi Phi. Koh. Lanta er et rigtig godt udgangspunkt for et øhop i Andamanerhavet. Koh Lanta eller egentlig Koh Lanta Yai er et yndet ferieparadis. På Koh Lanta finder du små bymiljøer, gadekøkkener, templer, mangroveskove og smuk natur.

Koh Lanta er ikke en stor Ø. Fra Nord til Syd er der cirka 22 km god vej. Koh Lanta har i mange år været et særlig attraktivt feriemål. Øen er kendt for sin afslappede atmosfære, rolige trafik og det faktum, at Koh Lanta ikke har det samme type natteliv som man ser andre steder i Thailand. Der er gode udflugtsmuligheder både til vands og lands.

Krabi er kendt for sin smukke natur med blandt andet limestensbjerge og floder med mangroveskove. Der er en række øer ikke langt fra Krabi, hvor man kan tage på dagsturer og opleve de smukke strande. I Krabi by finder du et stort udbud af shopping, restauranter, markeder mv. Vi skal bo på et nyere resort der ligger centralt i byen og tæt på strand, natmarked, shopping og natteliv.

Posted by

Britta

Jeg arrangerer 4 til 5 singlerejser om året til det meste af verden, derudover kan der være forskellige arrangementer.

Andre rejser og arrangementer til dig