Sydvietnam og Phu Quoc 28.02.20 – 14.03.20

Oplev Saigon, Mekongdeltaet og den paradisiske ø, Phu Quoc

Rundrejsen byder på oplevelser i Vietnams største by, Saigon. Glæd jer til byrundtur med China Town, det smukke kinesiske Thien Hiue tempel, Genforeningspaladset og Krigsmuseet. I bor meget centralt i distrikt 1 med nem adgang til bymidten. Rejsen byder også på heldagsudflugt til de berømte Cu Chi tunneller hvor man på nærmeste hold kan se hvordan man levede i underjordiske gange under Vietnam-krigen.

Efter oplevelser i Saigon forlader I storbyen og begiver jer sydpå til Mekongdeltaet. Området er kendt for sin risproduktion og megen landbrug. Området er meget frodigt og der er et utal af bifloder fra den mægtige Mekongflod. Glæd jer til sejlture, lokal besøg, frugtfarme og landelige omgivelser. I bor i regionens største by, Can Tho. Mekongdeltaet byder også på Cai Rang flydende marked der er et mekka af bådhandlende der mødes på floden ved Can Tho.

Efter rundrejsedagene flyver I fra Can Tho til øen Phu Quoc. Glæd jer til en af de smukkeste øer i Sydøstasien. Øen er relativ stor, men masseturismen har endnu ikke helt fundet vej hertil. Kridhvide strande, gode udflugtsmuligheder og en skøn lokal befolkning.

Posted by

Britta

Jeg arrangerer singlerejser til det meste af verden af 1 til 2 ugers varighed 4-6 gange om året.

Andre rejser og event til dig...